Bytt mellom kanaler i en Google-konto

Du kan administrere opptil 100 kanaler fra én Google-konto. Finn ut hvordan du bruker merkevarekontoer til å administrere YouTube-kanalene dine.

Bytt mellom kanaler

Du kan bare bruke én kanal om gangen på YouTube. Følg veiledningen nedenfor for å bytte mellom YouTube-kanalene du har knyttet til den samme Google-kontoen.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Når du logger på YouTube på en datamaskin, blir du bedt om å velge kanalen du vil bruke. Hvis du ikke har prøvd betaversjonen, kan du finne ut mer her

Slik bytter du til en annen kanal du administrerer:

1. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre på youtube.com.

2. Klikk på Bytt konto etterfulgt av. Du får se Google-kontoidentiteten din og en liste over kontoene du administrerer.

3. Klikk på kontoen du vil bruke. Hvis du velger en merkevarekonto som ikke har noen kanal, kan du opprette en kanal for den aktuelle siden.

Du kan når som helst se hvilken kanal du bruker, ved å sjekke navnet og ikonet øverst til høyre.

Jeg skal ha tilgang til en kanal, men den vises ikke på listen

Hvis kanalen din ikke vises, kan du gå til studio.youtube.com for å bytte kanal.

Jeg har en kanal som er tilknyttet en merkevarekonto, men den vises ikke på listen.

Hvis kanalen din ikke vises, er ikke Google-kontoen du er logget på med, oppført som administrator for merkevarekontoen til denne kanalen.

Slik løser du problemet: Følg denne veiledningen for å legge Google-kontoen din til som administrator for merkevarekontoen som er knyttet til den aktuelle kanalen.

Slik fjerner du en kanal fra denne listen

Merk: Hvis du ser et alternativ med e-postadressen din i stedet for et navn, kan du bruke YouTube som en seer uten kanal. Du kan ikke fjerne alternativet, men du kan bruke det til å opprette en ny kanal med brukernavnet du har valgt for Google-kontoen din.