Skift mellem kanaler på en Google-konto

Du kan administrere op til 100 kanaler fra én Google-konto. Se, hvordan du bruger brandkonti til at administrere dine YouTube-kanaler.

Skift mellem kanaler

På YouTube kan du kun bruge én kanal ad gangen. Brug vejledningen nedenfor til at skifte mellem de YouTube-kanaler, du har knyttet til den samme Google-konto.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Når du logger ind på YouTube på en computer, bliver du bedt om at vælge en kanal, du vil bruge. Hvis du ikke har prøvet betaen, kan du få flere oplysninger her.

Sådan skifter du til en anden kanal, som du administrerer:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre på youtube.com.

2. Klik på Skift konto og så. Du får vist en liste over de konti, du administrerer, samt din Google-kontoidentitet.

3. Klik på den konto, du vil bruge. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en kanal, kan du oprette en kanal for denne side.

Du kan altid se navn og ikon øverst til højre for at vide, hvilken kanal du bruger i øjeblikket.

Jeg har adgang til en kanal, men den vises ikke på listen

Hvis din kanal ikke vises, skal du gå til studio.youtube.com for at skifte kanal.

Jeg har en kanal knyttet til en brandkonto, men den står ikke på listen.

Hvis din kanal ikke står på listen, er den Google-konto, du er logget ind på, ikke opført som administrator af den pågældende kanals brandkonto.

Sådan løser du problemet: Følg denne vejledning for at tilføje din Google-konto som administrator af den brandkonto, der er knyttet til den pågældende kanal.

Hvis du vil fjerne en kanal fra denne liste

Bemærk! Hvis du ser en valgmulighed, der viser din mailadresse i stedet for et navn, kan du bruge YouTube som en seer uden en kanal. Du kan ikke fjerne kanalen, men du kan bruge den mulighed til at oprette en ny kanal, der bruger det navn, du har valgt til din Google-konto.