Find og løs problemer med fejl i YouTube-videoer

Hvis du har problemer med at afspille din YouTube-video, kan du prøve disse fejlfindingstrin for at løse problemet. Nogle af de mest almindelige fejlmeddelelser er:

• Der er opstået en fejl.
  • Afspilningsfejl. Tryk for at prøve igen.
  • Forbindelsen til serveren blev afbrudt.
  • Denne video er ikke tilgængelig.
  • Noget gik galt. Tryk for at prøve igen.
  • Tjek din netværksforbindelse (prøv igen).
  • Indholdet er ikke tilgængeligt

Tjek din internethastighed

• Genstart din internetforbindelse.
  • Foretag en måling af internethastigheden, så du er sikker på, at dit internet understøtter den videoopløsning, du har valgt. Du kan også ændre videokvaliteten for at forbedre afspilningen. Bemærk: Hvis flere enheder har forbindelse til det samme netværk, kan det reducere den hastighed, som din enhed modtager.
  • Tjek YouTube-videoens opløsning og den anbefalede hastighed, der kræves for at afspille videoen. I nedenstående tabel kan du se de omtrentlige hastigheder, der anbefales til afspilning af de enkelte videoopløsninger.

Videoopløsning Anbefalet vedvarende hastighed
4K 20 Mbit/sek.
HD 1080p 5 Mbps
HD 720p 2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbit/sek.
SD 360p 0,7 Mbit/sek.

• Hvis du vil se flere oplysninger om, hvordan dine videoer afspilles, kan du se vores Statistik for nørder.

Tjek, at du er logget ind på YouTube

Sørg for, at du er logget ind på YouTube.

Genstart YouTube-appen eller din enhed

Prøv at lukke YouTube-appen eller genstarte din enhed. Du kan også afinstallere og geninstallere YouTube-appen.

Opdater din browser

Prøv at opdatere din browser eller rydde cache og cookies i browseren. Du kan også tjekke, om de browserudvidelser, der blokerer annoncer, påvirker videoafspilningen. Som en anden mulighed kan du prøve at åbne YouTube i et inkognitovindue, hvor alle udvidelser er deaktiveret, og tjekke, om problemet fortsætter.

Opdater YouTube-appen

Prøv at opdatere til den nyeste tilgængelige version af YouTube-appen. Du kan også prøve at opdatere din enheds firmware/systemsoftware.

Tjek dit dataforbrug

Sørg for, at dataforbrug er slået til for YouTube:

1. Gå til Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Mobil.
  3. Gå til YouTube i sektionen "Mobildata".
  4. Tryk på knappen ud for YouTube, så den tændes.

Andre fejltyper

Grøn eller sort skærm i videoafspilleren

Hvis du kan høre lyden i en YouTube-video, men videoafspilleren er grøn eller sort, kan du prøve at:

Hvis det ikke virker, kan du prøve disse tips til fejlfinding.

Problemer med lyden

Hvis du ikke kan høre lyden i en YouTube-video, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at lyden/lydstyrken er aktiveret for din browser eller enhed.
  • Tjekke din enheds lydindstillinger.
  • Genstart din browser eller enhed.

Aldersbegrænset indhold

Selvom noget indhold ikke overtræder vores politikker, er det muligvis ikke passende for seere under 18 år. I disse tilfælde kan vi sætte en aldersbegrænsning på videoen. Bemærk! Begrænset tilstand kan også være aktiveret for en video.

Problemer med at downloade videoer

Hvis du ikke har YouTube Premium, eller hvis download af videoer ikke er tilgængeligt for dig, kan du ikke downloade videoer. Hvis download af videoer er tilgængeligt for dig, men du oplever problemer, kan du prøve disse tips til fejlfinding ved download.

Problemer med kontofejl

Hvis du oplever problemer med din konto, kan du tjekke disse artikler med fejlfinding.

Problemer med YouTubes betalingsprodukter

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, og du:

• Har købt en film eller tv-serie på YouTube ELLER
  • Er aktivt, betalende medlem af YouTube Music, YouTube Premium eller YouTube TV
Kontakt os for at få hjælp til køb og medlemskaber.