Resoldre problemes amb la reproducció en continu de vídeo

Hi ha molts factors que poden causar problemes amb la reproducció en continu de vídeo de YouTube. Podràs tornar a reproduir vídeos si soluciones els problemes amb la teva connexió a Internet o la connexió del dispositiu.

Si veus alguna de les notificacions següents, és possible que tinguis un problema amb la reproducció en continu de vídeo:

• S'ha produït un error.
  • Error de reproducció. Toca per tornar-ho a provar.
  • S'ha perdut la connexió al servidor.
  • Aquest vídeo no està disponible.
  • S'ha produït un error. Toca per tornar-ho a provar.

Resoldre els problemes amb la connexió a Internet o la connexió del dispositiu

Pots tornar a reproduir els vídeos de YouTube seguint els passos que s'indiquen a continuació per resoldre els problemes amb la connexió a Internet o la connexió del dispositiu.

Velocitat d'Internet

La qualitat de la teva xarxa domèstica o mòbil pot afectar com es reprodueixen els vídeos de YouTube i si ho fan en HD.
La taula següent mostra les velocitats aproximades que es recomanen per reproduir cada format de vídeo. La velocitat real que rep el teu dispositiu pot ser diferent de la que s'indica quan fas una prova de velocitat d'Internet. Aquesta diferència es deu a diversos factors, com ara el rendiment de la Wi‑Fi, el moment del dia i com es connecta el teu ISP a YouTube. Si hi ha diversos dispositius a la teva xarxa, la connexió es comparteix entre tots, cosa que pot reduir la velocitat que rep el teu dispositiu.

Resolució de vídeo

Velocitat sostinguda recomanada
4K 20 Mbps
HD 1080p   5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Per saber si el teu proveïdor d'Internet està verificat en HD, consulta l'informe de qualitat del vídeo.

Si t'interessa obtenir més informació sobre la reproducció en continu dels vídeos, consulta la pàgina Estadístiques.

Televisors intel·ligents, Chromecast i videoconsoles

• Reinicia l'aplicació YouTube.
  • Reinicia el dispositiu: reinici en fred (desendolla el dispositiu i torna'l a endollar).
  • Per a videoconsoles: desinstal·la l'aplicació YouTube i torna-la a instal·lar.
  • Actualitza el microprogramari del dispositiu o el programari del sistema.

Segueix les instruccions que s'indiquen a continuació per a l'aplicació o el lloc per a mòbils de YouTube.

Aplicació YouTube

Lloc per a mòbils

• Reinicia el navegador mòbil.
  • Reinicia el dispositiu.