Solucionar problemes de reproducció de vídeo

Els problemes de reproducció de vídeo de YouTube poden estar causats per diversos factors. És possible que si soluciones els problemes que tingui la teva connexió a Internet o la connexió del dispositiu, puguis tornar a reproduir vídeos.

Si veus alguna de les notificacions següents, pot ser que tinguis un problema de reproducció de vídeo:

• S'ha produït un error.
  • Error de reproducció. Toca per tornar-ho a provar.
  • S'ha perdut la connexió al servidor.
  • Aquest vídeo no està disponible.
  • S'ha produït un error. Toca per tornar-ho a provar.

Solucionar els problemes de connexió a Internet o de connexió del dispositiu

És possible que puguis tornar a reproduir vídeos de YouTube si segueixes els passos que s'indiquen a continuació per solucionar els problemes de connexió a Internet i de connexió del dispositiu.

Velocitat d'Internet

La qualitat de la teva xarxa domèstica o mòbil pot afectar com es reprodueixen els vídeos de YouTube i si ho fan en HD.
La taula següent mostra les velocitats aproximades recomanades per reproduir cada format de vídeo. La velocitat real que rep el teu dispositiu pot ser diferent de la que s'indica quan fas una prova de velocitat d'Internet. Això és degut a diversos factors, com ara el rendiment de la Wi-Fi, l'hora del dia i com es connecta la teva ISP a YouTube. Si hi ha diversos dispositius a la teva xarxa, la connexió es comparteix entre tots, cosa que pot reduir la velocitat que rep el teu dispositiu.

Resolució de vídeo

Velocitat sostinguda recomanada
4K 20 Mbps
HD 1080p    5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Per saber si el teu proveïdor d'Internet està verificat en HD, consulta l'informe de qualitat de vídeo.

Si t'interessa obtenir més informació sobre la reproducció dels vídeos, consulta les estadístiques.

Televisors intel·ligents, Chromecast i videoconsoles

• Reinicia l'aplicació YouTube.
  • Reinicia el dispositiu: reinici en fred (desendolla el dispositiu i torna'l a endollar).
  • Obre youtube.com/tv a Chrome i torna a provar de fer el mateix.
  • Videoconsoles: desinstal·la i torna a instal·lar l'aplicació YouTube.
  • Actualitza el microprogramari del dispositiu o el programari del sistema.

Segueix les instruccions que s'indiquen a continuació per a l'aplicació o el lloc per a mòbils de YouTube.

Aplicació YouTube

Lloc per a mòbils

• Reinicia el navegador mòbil.
  • Reinicia el dispositiu.