Problemes amb els títols, les descripcions o les miniatures dels vídeos a Facebook i Twitter

Quan introdueixes un URL de YouTube a Facebook o Twitter, és possible que el títol, la descripció o la miniatura del vídeo que es generen automàticament es mostrin en blanc o sense actualitzar. Això pot passar quan s'insereix en una publicació un vídeo de YouTube que és privat o encara no s'ha acabat de processar. També és possible que hagis actualitzat la miniatura o les metadades a YouTube després de compartir la publicació en un lloc web de tercers.

En alguns casos, fins i tot quan el vídeo s'ha acabat de processar i és públic, és possible que el títol, la descripció o la miniatura no estiguin actualitzats. Aquest problema es resoldrà quan Facebook o Twitter actualitzin la seva memòria cau.

Com es pot actualitzar el títol o la descripció immediatament

Facebook

Si has penjat un vídeo i vols assegurar-te que els altres usuaris vegin el títol i la descripció correctes en compartir-lo a Facebook, pots introduir-ne l'URL a l'eina de depuració de Facebook per actualitzar immediatament el títol i la descripció desats a la memòria cau.

Si detectes algun altre problema, pots informar-ne a Facebook.

Twitter

Si has penjat un vídeo i vols assegurar-te que els altres usuaris vegin el títol i la descripció correctes en compartir-lo a Twitter, pots introduir-ne l'URL al validador de targetes de Twitter per actualitzar immediatament el títol i la descripció desats a la memòria cau.

Com es pot evitar aquest problema

Quan pengis un vídeo, assegura't que s'hagi processat, que sigui públic i que n'hagis introduït la informació i la miniatura a YouTube abans d'enganxar-ne l'enllaç a un lloc web o una aplicació de tercers. La informació del vídeo es carregarà a la memòria cau quan hi enganxis l'enllaç. Encara que en canviïs el títol o la descripció a YouTube, quan un usuari enganxi l'URL es mantindrà la informació antiga fins que la memòria cau no s'actualitzi.

Ha resultat útil aquest article?