Resoldre problemes relacionats amb errors als vídeos de YouTube

Si tens problemes per reproduir un vídeo de YouTube, prova de seguir aquests passos per resoldre'ls. A continuació s'indiquen alguns dels missatges d'error més habituals:

• S'ha produït un error.
  • Error de reproducció. Toca per tornar-ho a provar.
  • S'ha perdut la connexió al servidor.
  • Aquest vídeo no està disponible.
  • S'ha produït un error. Toca per tornar-ho a provar.
  • Comprova la connexió a la xarxa (Torna-ho a provar).
  • Aquest contingut no està disponible.

Comprovar la velocitat d'Internet

• Reinicia la connexió a Internet.
  • Fes una prova de velocitat d'Internet per assegurar-te que la teva connexió a Internet pot admetre la resolució de vídeo seleccionada. També pots canviar la qualitat del vídeo per millorar la teva experiència. Nota: l'ús de diversos dispositius a la mateixa xarxa pot reduir la velocitat que rep el teu dispositiu.
  • Consulta la resolució del vídeo de YouTube i la velocitat recomanada que es necessita per reproduir-lo. La taula següent mostra les velocitats aproximades que es recomanen per reproduir cada resolució de vídeo.

Resolució de vídeo Velocitat sostinguda recomanada
4K 20 Mbps
HD 1080p 5 Mbps
HD 720p 2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

• Si t'interessa obtenir més informació sobre com es reprodueixen els vídeos, consulta la pàgina Estadístiques.

Comprovar que hagis iniciat la sessió a YouTube

Assegura't que hagis iniciat la sessió a YouTube.

Per tal de protegir la comunitat de YouTube, és possible que impedim que els usuaris amb la sessió tancada accedeixin als vídeos de YouTube quan provin de baixar material per utilitzar-lo sense connexió.

Si ets un investigador que prova d'accedir a les dades de YouTube per a la teva recerca acadèmica, pots sol·licitar formar part del programa d'investigadors de YouTube. Pots obtenir més informació sobre el procés i les dades disponibles aquí.

Reiniciar l'aplicació YouTube o reiniciar el dispositiu

Prova de tancar l'aplicació YouTube o de reiniciar el dispositiu. També pots desinstal·lar i tornar a instal·lar l'aplicació YouTube.

Actualitzar el navegador i comprovar les extensions

Prova d'actualitzar el navegador o esborra'n la memòria cau i les galetes. També pots comprovar si les extensions del navegador que bloquegen els anuncis afecten la reproducció del vídeo. Una altra opció és obrir YouTube en una finestra d'incògnit amb totes les extensions desactivades i comprovar si el problema continua.

Actualitzar l'aplicació YouTube

Prova d'actualitzar l'aplicació YouTube a la versió més recent disponible. També pots provar d'actualitzar el programari del sistema o el microprogramari del dispositiu.

Consultar l'ús de dades

Comprova que hagis activat l'ús de dades per a YouTube:

1. Ves a la configuració del dispositiu.
  2. Toca Dades mòbils.
  3. A la secció "Dades mòbils", ves a YouTube.
  4. Al costat de YouTube, toca el botó per activar-lo.

Altres tipus d'errors

Pantalla verda o negra al reproductor de vídeo

Si sents l'àudio d'un vídeo de YouTube, però la pantalla del reproductor és verda o negra, prova el següent:

Si això no funciona, prova aquests consells de resolució de problemes.

Problemes d'àudio

Si no sents l'àudio d'un vídeo de YouTube, prova de fer el següent:

• Comprova que el so o el volum estiguin activats al navegador o al dispositiu.
  • Comprova la configuració de so del dispositiu.
  • Reinicia el navegador o el dispositiu.

Contingut amb restricció d'edat

Hi ha contingut que no infringeix les nostres polítiques, però que pot no ser adequat per a espectadors menors de 18 anys. En aquests casos, és possible que apliquem una restricció d'edat al vídeo. Nota: un vídeo també pot tenir activat el mode restringit.

Problemes de baixada de vídeos

Si no ets membre de YouTube Premium o si no tens aquesta opció disponible, no pots baixar vídeos. Si pots baixar vídeos, però tens problemes, prova aquests consells de resolució de problemes relacionats amb les baixades.

Problemes del compte

Si tens problemes amb el teu compte, prova aquests articles de resolució de problemes.

Problemes amb productes de pagament de YouTube

Si aquests passos no funcionen i es compleix alguna d'aquestes condicions:

• Has comprat una pel·lícula o un programa de televisió a YouTube.
  • Ets membre de pagament actiu de YouTube Music, YouTube Premium o YouTube TV.
Pots contactar amb nosaltres per obtenir ajuda amb les compres o les subscripcions.