Administrer dit kanalikon

Dit kanalikon vises over dit kanalgrafikbanner. Det er det ikon, der vises til andre seere, for dine videoer og din kanal på YouTube-afspilningssider.

Standardikonet for din kanal er det billede, der er tilknyttet din Google-konto. Du kan se dette billede øverst til højre på siden, når du er logget ind på YouTube og andre Google-tjenester. Hvis du gerne vil ændre dette billede, kan du gøre det i indstillingerne for din Google-konto.

Specifikationer for kanalikon

Brug disse anbefalede retningslinjer, når du opretter et nyt kanalikon. Du må ikke uploade billeder, der indeholder berømtheder, nøgenhed, kunst eller ophavsretsligt beskyttede billeder, da dette overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.

• JPG-, GIF-, BMP- eller PNG-fil (ingen animerede GIF-filer)
  • Billede med 800 x 800 px (anbefalet)
  • Kvadratisk eller rundt billede, der vises med 98 x 98 px

Rediger og opdater kanalikon

Du kan vælge at uploade et nyt billede, bruge et stillbillede fra en af ​​dine uploadede videoer eller bruge dit standardbillede.

Bemærk! Du kan ikke længere redigere dit kanalikon eller din kanalgrafik på mobilenheder. Følg vejledningen nedenfor på en computer.
  1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg Din kanal under din profil øverst til højre.
  3. Vælg Tilpas kanal.
  4. Hold markøren over ikonet for din eksisterende kanal øverst til venstre på dit kanalgrafikbanner.
  5. Klik på Rediger .
  6. Klik på Rediger, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan vises kanalikoner på forskellige enheder

Computer

Kanalikonet vises som et kvadratisk billede i øverste venstre hjørne af kanalgrafikken.

Mobilenheder

Kanalikonet kan se forskelligt ud afhængigt af din enhed.

Det kan vises som et rundt billede i det nederste hjørne af kanalgrafikken.

Det kan også vises som et kvadratisk billede under kanalgrafikken.

Få flere oplysninger om, hvordan du fremviser dit brand i Creator Academy.