Reutilitzar punts d'entrada (reproduccions en continu)

Les nostres eines clàssiques de reproducció en directe aviat deixaran d'estar disponibles. Pots provar la nova Sala de control en directe, que combina les nostres eines clàssiques de reproducció per a ordinadors amb funcions noves i millorades. Més informació

Si ja has reproduït contingut en continu anteriorment, pots reutilitzar fàcilment les opcions de configuració de reproduccions prèvies per a les noves.

1. Per crear una reproducció en directe, ves a youtube.com/livestreaming/stream
  2. A la part superior, fes clic a Reproducció en continu.
  3. Quan se't demani, fes clic a la reproducció en directe la configuració de la qual vols copiar.
  4.  Fes clic a Reutilitza la configuració
Reprodueix ara
A la secció Configuració del codificador de youtube.com/live_dashboard, es mostrarà un punt d'entrada reutilitzable. Només cal que configuris el codificador una vegada i que l'iniciïs per començar a reproduir en continu.

Si vols canviar el nom o la clau de la reproducció, fes clic al botó Restableix.

Esdeveniments

Fes servir el menú desplegable "Clau de reproducció reutilitzable" a Importació per crear opcions de configuració personalitzades i reutilitzables. Pots utilitzar aquestes opcions per a diversos esdeveniments tantes vegades com vulguis.

Per exemple, pots crear una reproducció en continu amb el nom "Partida de 720p" i fer servir els punts d'entrada per a tots els esdeveniments de partides amb una resolució de 720p. Si tens més d'un codificador, pots crear una reproducció en continu anomenada "Codificador A, 720p". A continuació, pots fer servir aquests punts d'entrada per a tots els esdeveniments de 720p que facis amb aquest codificador.

Pots crear una reproducció en continu de prova i associar una reproducció en directe a la mateixa reproducció original. D'aquesta manera, no caldrà que reconfiguris el codificador després de la prova i abans de la reproducció en directe.

Assegura't de no codificar els mateixos punts d'entrada en diversos codificadors alhora.