Consells i eines per a pares i mares d'adolescents a YouTube

Entenem que els pares, les mares i els tutors de vegades tenen preguntes sobre el comportament i el benestar dels adolescents en línia. Hem reunit algunes eines i recursos per ajudar-te a gestionar la seva experiència a YouTube.

Quina edat ha de tenir el meu fill o filla adolescent per fer servir YouTube?

Per iniciar la sessió a YouTube, el teu fill o filla adolescent ha de tenir un Compte de Google que compleixi els requisits mínims d'edat al teu país o regió.

Si el teu fill o filla és menor de l'edat requerida, pots obtenir més informació sobre quines experiències té disponibles al Centre d'ajuda de YouTube per a famílies.

Consells per a la creació de contingut en línia

Si el teu fill o filla adolescent té interès a crear contingut a YouTube, et recomanem que:

Eines de privadesa i seguretat

Foment del benestar

• Recordatoris de Fes una pausa: aquesta funció s'activa automàticament per als adolescents i els recorda que facin una pausa mentre miren vídeos o curts de YouTube.
  • Recordatoris d'Hora de dormir: aquesta funció s'activa automàticament per als adolescents i es mostra quan és hora que deixin de mirar YouTube i vagin a dormir.
  • Reproducció automàtica desactivada: aquesta funció es desactiva automàticament per als adolescents. Quan aquesta opció estigui desactivada, els vídeos no es reproduiran contínuament i l'adolescent haurà de seleccionar el següent vídeo que vol veure.
  • Recomanacions de vídeo responsables: YouTube té un sistema de recomanació de vídeos que proporciona recomanacions més responsables per als adolescents. Aquest sistema minimitza automàticament l'exposició a contingut que podria afectar negativament la seva imatge personal o els seus comportaments. Obtén més informació sobre com creem recomanacions de contingut per satisfer les necessitats pròpies dels adolescents.