Åldersbegränsat innehåll

En del innehåll kanske inte bryter mot våra policyer, men är ändå inte lämpligt för alla tittare. I dessa fall sätter vårt granskningsteam en åldersgräns på videon eller tar bort miniatyren när vi blir informerade om innehållet.

Åldersbegränsat innehåll visas inte för användare som inte är inloggade, inte har fyllt 18 år eller som har aktiverat begränsat läge.

Det här leder till åldersbegränsning

Här är några av de saker vi tittar på vid åldersbegränsning:

Om du anser att vi har gjort ett misstag kan du överklaga åldersbegränsningen.

Intäktsgenerering och åldersbegränsningar

Om du kan tjäna pengar på videor ska du se till att granska våra policyer. Åldersbegränsade videor godkänns inte för intäktsgenerering och visas inte i vissa avsnitt av YouTube. Åldersbegränsade videor kan inte heller användas för annonser.