Aldersbegrænset indhold

Der kan være indhold, som ikke overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, men som derimod er i strid med YouTubes servicevilkår eller er uegnet for seere på under 18 år. I disse tilfælde kan vi sætte en aldersbegrænsning på videoen. Denne politik gælder for videoer, videobeskrivelser, tilpassede miniaturebilleder, livestreams og alle andre YouTube-produkter og -funktioner.

Få flere oplysninger om aldersbegrænsning

Nedenfor kan du finde flere oplysninger om den slags indhold, vi tager i betragtning til aldersbegrænsning. Vi kan sætte en aldersbegrænsning på dit indhold, hvis det indeholder et eller flere af disse temaer. Vi giver nogle eksempler på indhold, som kan være aldersbegrænset, nedenfor. Klik dig igennem politiksektionerne for at se eksempler, der illustrerer disse temaer. Husk, at dette ikke er en komplet liste.

Beskyttelse af børn

• En video, hvor voksne deltager i farlige aktiviteter, som mindreårige kan efterligne, f.eks. håndtering af sprængstoffer eller udfordringer, som fører til personskade
  • Indhold, der er beregnet til voksne, men som let kan forveksles med indhold til familier
Bemærk! Dine indstillinger for "lavet til børn" har ingen indflydelse på aldersbegrænsningerne for dine videoer.

Skadelige eller farlige aktiviteter, bl.a. regulerede stoffer og rusmidler

• En video om falske, skadelige practical jokes, der virker så ægte, at seerne ikke kan se forskel
  • En video, der promoverer en cannabisforhandler

Nøgenhed og seksuelt orienteret indhold

• En video, der indbyder til seksuel aktivitet, f.eks. seksuelt udfordrende dans eller kærtegn
  • En video, hvor personen vises i en stilling, der har til hensigt at ophidse seeren seksuelt
  • En video, hvor personen vises i påklædning, der er uacceptabel i offentlige sammenhænge, f.eks. lingeri

Voldeligt eller udpenslet indhold

• En video med indhold, der viser en overlevendes kvæstelser efter en større trafikulykke
  • En video med fokus på voldeligt og blodigt indhold, f.eks. hvis der fokuseres udelukkende på den mest udpenslet voldelige del af en film eller et videospil

Vulgært sprog

• En video med stærke ukvemsord i titlen, miniaturebilledet eller tilknyttede metadata
  • En video, der fokuserer på brug af ukvemsord, f.eks. en opsamling eller klip, der er taget ud af kontekst

Hvad sker der, hvis indhold bliver aldersbegrænset?

Aldersbegrænsede videoer er ikke synlige for brugere, der er under 18 år eller er logget ud. Aldersbegrænsede videoer kan desuden ikke ses på de fleste tredjepartswebsites. Seere, der klikker på en aldersbegrænset video på et andet website, f.eks. en indlejret afspiller, bliver omdirigeret til YouTube eller YouTube Music. Der kan de kun se indholdet, hvis de er logget ind og over 18 år gamle. Denne proces er med til at sikre, at uanset hvor indholdet bliver fundet, så kan videoer, der er hostet af YouTube, kun ses af en passende målgruppe.

Hvis du mener, at vi har taget fejl, kan du appellere aldersbegrænsningen.

Indtægtsgenerering og aldersbegrænsninger

Hvis din kanal er kvalificeret til annoncer, skal du sørge for at gennemgå vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Aldersbegrænsede videoer kan generere indtægt med annoncer. Nogle annoncører foretrækker at annoncere på familievenligt indhold eller på indhold uden de ovenstående temaer. I disse tilfælde har din video muligvis begrænset eller ingen indtægtsgenerering fra annoncer.

Der kan være indhold, som ikke overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, men som derimod er i strid med YouTubes servicevilkår eller er uegnet for seere på under 18 år.

Tjek, om dit indhold er aldersbegrænset

Du kan tjekke, om dit indhold er aldersbegrænset, ved at gå til YouTube Studio og bruge filteret "Aldersbegrænsning" eller ved at se efter "Aldersbegrænsning" i kolonnen Begrænsninger på siden Videoer. Vores systemer opdateres hele tiden, og hvis vi finder uoverensstemmelser med din klassificering, er der en risiko for, at den kan blive ændret.

Seere, der er logget ind og over 18 år gamle, kan se, om en video er aldersbegrænset, under videobeskrivelsen. Få flere oplysninger om at se videoer med aldersbegrænsning.