Andra alternativ för rapportering

Om ditt problem inte kan lösas genom att flagga en video har vi ett antal andra rapportmetoder som du kan använda.

Rapportera en kanal

Flaggning är ett bra sätt att rapportera en video du anser bryter mot riktlinjerna för mötesplatsen, men ibland kanske du vill rapportera mer innehåll samtidigt, eller skicka en mer detaljerad rapport till oss för granskning. Genom att rapportera en användares kanal kan du göra oss uppmärksamma på en användares kommentarer och videor och ge mer information om ditt problem. Om du känner dig utsatt för kränkningar är det här verktyget det bästa sättet att rapportera innehåll.

Integritetsrapporter

Starta processen för integritetsklagomål om du vill lämna in ett integritetsklagomål. Vi respekterar din integritet i den här processen.

Rapporter om juridiska åtgärder

Om du behöver rapportera ett juridiskt problem angående dig själv eller en kund kan du kontakta oss via våra webbformulär för juridiska frågor. Vi kan snabbare och enklare undersöka ditt anspråk om du lämnar in det via vårt webbformulär i stället för att skicka det via fax eller post.

Observera att missbruk av våra juridiska formulär kan leda till uppsägning av ditt YouTube-konto.