Andre rapporteringsalternativer

Hvis videorapportering ikke er løsningen du trenger, har vi en rekke andre mekanismer du kan bruke for å oss beskjed.

Rapportér en kanal

Rapportering er en god metode for å si fra om en video du mener er i strid med retningslinjene for brukere, men noen ganger ønsker du kanskje å rapportere flere typer innhold eller sende inn en mer detaljert rapport for gjennomgang. Ved å rapportere kanalen til en bruker kan du fremheve kommentarer eller videoer fra denne brukeren og gi oss mer informasjon om saken. Hvis du mener du er utsatt for målrettet trakassering, er dette verktøyet det beste alternativet for å rapportere slikt innhold.

Personvernrapportering

Hvis du vil sende inn en personvernklage, må du starte prosessen for personvernklager. Personvernet ditt ivaretas alltid i denne prosessen.

Rapportering av juridiske anliggender

Hvis du skal rapportere et juridisk problem på vegne av deg selv eller en klient, kan du kontakte oss via de juridiske nettskjemaene våre. For å sikre rask behandling av kravet ber vi deg sende det inn via nettskjemaet vårt fremfor å bruke faks eller post.

Husk at misbruk av de juridiske skjemaene våre kan føre til oppsigelse av YouTube-kontoen din.

Opptak av dødsøyeblikk eller alvorlig personskade

Vi forsøker å respektere pårørendes ønsker med hensyn til opptak som viser at deres kjære blir alvorlig skadet. Hvis du har identifisert innhold som viser dødsøyeblikket til et familiemedlem, eller at vedkommende blir alvorlig skadet, og du ønsker å be om at dette innholdet fjernes, ber vi deg kontakte oss via nettskjemaet vårt. Vi gjennomgår hver forespørsel nøye, men vær klar over at vi tar offentlig interesse og nyhetsverdi med i vurderingen når vi avgjør hvorvidt innhold skal fjernes.