Muut ilmoittamisvaihtoehdot

Jos et voi kuvailla ongelmaa tarkasti videoilmoituksen keinoin, voit tutustua muihin ilmoittamistapoihin.

Ilmoituksen tekeminen kanavasta

Ilmoituspainike on hyvä tapa ilmoittaa yksittäisestä videosta, joka mielestäsi rikkoo yhteisösääntöjä, mutta joskus voi tulla tarve ilmoittaa useammasta sisällöstä tai lähettää arvioitavaksi normaalia yksityiskohtaisempi ilmoitus. Kun teet ilmoituksen kanavasta, voit nostaa esiin käyttäjien kommentteja ja videoita sekä antaa lisätietoja havaitsemastasi ongelmasta. Jos koet joutuneesi väärinkäytöksen uhriksi, tämä työkalu on paras tapa ilmoittaa sisällöstä.

Tietosuojaan liittyvät ilmoitukset

Voit tehdä tietosuojaan liittyvän valituksen aloittamalla tietosuojavalitusprosessin. Prosessi ei vaaranna tietosuojaasi tai yksityisyyttäsi.

Ilmoitukset oikeudellisista asioista

Jos haluat tehdä oikeudelliseen asiaan liittyvän ilmoituksen itsesi tai asiakkaasi puolesta, voit ottaa meihin yhteyttä oikeudellisten asioiden verkkolomakkeilla. Helpotat vaateesi tutkimista, kun lähetät sen verkkolomakkeella faksin tai postin sijaan.

Huomaa, että oikeudellisten asioiden lomakkeiden väärinkäyttö saattaa johtaa YouTube-tilin sulkemiseen.