Andre rapporteringsmuligheder

Hvis markering af en video ikke helt dækker dit løsningsbehov, har vi flere andre rapporteringsmuligheder, du kan gøre brug af.

Rapportering af en kanal

Rapportering en god metode til at gøre opmærksom på en video, hvis du mener, at den overtræder vores retningslinjer for fællesskabet. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at rapportere mere end ét stykke indhold eller indsende en mere detaljeret rapport, der skal gennemgås. Ved at rapportere en brugers kanal kan du fremhæve brugerens kommentarer eller videoer, og du kan give os yderligere oplysninger om dit anliggende. Hvis du mener, at du har været udsat for misbrug, er dette værktøj din bedste mulighed for at rapportere det.

Rapportering ved krænkelse af privatliv

Hvis du vil indsende en klage om krænkelse af privatliv, skal du indlede processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv. Vi beskytter altid dine personlige oplysninger i denne proces.

Juridisk rapportering

Hvis du har brug for at rapportere et juridisk anliggende på vegne af dig selv eller en kunde, kan du kontakte os via vores juridiske webformularer. For at fremskynde vores behandling af din anmeldelse, bedes du indsende din anmeldelse ved hjælp af vores webformular frem for at bruge fax eller brevpost.

Vær opmærksom på, at misbrug af vores juridiske formularer kan medføre lukning af din YouTube-konto.

Optagelser, hvor død eller alvorlig skade indtræffer

Vi forsøger at respektere ønsker fra familier i forbindelse med optagelser af deres nære, der kommer alvorligt til skade. Hvis du har opdaget indhold, der viser et familiemedlem i det øjeblik, hvor død eller alvorlig skade indtræffer, og vil anmode om at få indholdet fjernet, skal du kontakte os ved at bruge vores webformular. Vi gennemgår hver anmodning grundigt, men bemærk, at vi tager offentlige interesser og nyhedsværdi med i betragtningen, når vi tager stilling til, om indhold skal fjernes.