Altres opcions per informar de vídeos

Si marcar un vídeo no et permet capturar amb precisió el problema, disposem d'altres mecanismes per informar-ne que pots provar.

Informar d'un canal

Marcar un vídeo és una manera excel·lent d'informar dels vídeos que creus que infringeixen les nostres directrius de la comunitat. Ara bé, de vegades pot ser que vulguis informar de més d'un contingut o que vulguis enviar un informe més detallat perquè el revisem. En informar del canal d'un usuari, pots ressaltar els comentaris o els vídeos d'un usuari i proporcionar-nos més informació sobre el que et preocupa. Si creus que has estat objecte d'un comportament abusiu, aquesta eina és la millor opció per informar de contingut.

Informes de privadesa

Per presentar una reclamació de privadesa, inicia el procés de reclamació de privadesa. Durant aquest procés sempre es respecta la teva privadesa.

Informes legals

Si has d'informar d'una qüestió legal en nom propi o d'un client, pots contactar amb nosaltres a través dels nostres formularis web legals. Per accelerar la investigació de la teva reclamació, et recomanem que l'enviïs mitjançant el formulari web, en lloc de fer-ho per fax o correu postal.

Tingues en compte que fer un ús abusiu dels nostres formularis legals pot comportar la cancel·lació del teu compte de YouTube.