Política sobre la suplantació d'identitat

La seguretat dels nostres creadors, espectadors i partners és la nostra màxima prioritat. Comptem amb tots vosaltres perquè ens ajudeu a protegir aquesta comunitat única i vibrant. És important que entenguis les nostres directrius de la comunitat i el paper que tenen en la nostra responsabilitat compartida de mantenir la seguretat de YouTube. Et recomanem que llegeixis atentament la política que s'indica a continuació. També pots consultar aquesta pàgina per obtenir una llista completa de les nostres directrius.

A YouTube no es permet el contingut creat per suplantar la identitat d'una persona o un canal. YouTube també obliga a aplicar els drets dels titulars de marques comercials. Si un canal o el contingut d'un canal causen confusió sobre la font dels béns i serveis que s'hi anuncien, és possible que no es permeti.

Si veus contingut que infringeix aquesta política, informa'ns-en.

• Si creus que s'està suplantant el teu canal o el d'un altre creador, pots informar-ne.

Com t'afecten aquestes polítiques

Si publiques contingut

No publiquis contingut a YouTube si encaixa amb alguna de les descripcions que s'indiquen a continuació.

• Suplantació d'identitat d'un canal: canals que copien el perfil, el fons o l'aspecte-i-sensació general d'un altre canal de manera que sembli el d'una altra persona. No cal que aquest canal sigui totalment idèntic, sempre que la intenció de suplantació sigui clara.
  • Suplantació d'identitat personal: contingut creat perquè sembli que l'ha publicat una altra persona.

Si gestiones un canal de fans, assegura't d'indicar-ho explícitament al nom del canal o a l'identificador. Ha de ser obvi per als espectadors que el canal no representa el creador, l'artista o l'entitat originals al qual ret homenatge.

Exemples

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que no es permet a YouTube.

• Canals amb el mateix identificador (nom o identificador del canal) i la mateixa imatge que un altre canal, amb només un espai al nom o un zero en lloc de la lletra "O" com a element diferenciador.
  • Utilitzar el nom real, el nom d'usuari, la imatge, la marca, el logotip o altres dades personals d'algú per fer creure a la gent que ets aquesta persona.
  • Configurar un canal amb el mateix identificador (nom o identificador del canal) i la mateixa imatge d'una altra persona i fer creure que aquesta persona és qui publica contingut al canal.
  • Configurar un canal amb el nom i la imatge d'una altra persona i fer creure que aquesta persona és qui publica comentaris en altres canals.
  • Canals que afirmen que són un "compte de fan" a la descripció del canal, però que no ho indiquen clarament al nom o a l'identificador del canal, o bé es fan passar per un altre canal i tornen a penjar el seu contingut.
  • Canals que suplanten la identitat d'un canal de notícies existent.

Recorda que aquests només són alguns exemples. No publiquis contingut si creus que podria infringir aquesta política.

Què passa si el contingut infringeix aquesta política

Si el teu contingut infringeix aquesta política, és possible que cancel·lem el teu canal o compte. Obtén més informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes.