Förändringar i kontostatus

Förut förlorade Google-konton åtkomst till vissa kontofunktioner och program om de fick varningar om brott mot communityns riktlinjer, upphovsrättsvarningar eller Content ID-blockeringar.

Vi har ändrat hur detta fungerar. Läs nedan om hur ändringarna påverkar ditt Google-konto vid varningar om brott mot communityns riktlinjer, upphovsrättsvarningar och Content ID-blockeringar.

Riktlinjer för varningar

Om du får en upphovsrättsvarning eller en varning om brott mot communityns riktlinjer har du fortfarande åtkomst till de flesta av YouTubes funktioner och program. Kontovarningar kan påverka dina möjligheter till intäktsgenerering på kanalen. Om du inte har åtkomst till vissa funktioner kanske du behöver verifiera ditt konto.

Tänk på följande:

Om du stöter på problem kan du läsa mer om hur du får hjälp som YouTuber.