Endringer knyttet til kontoanseelse

Tidligere mistet eiere av Google-kontoer tilgangen til en rekke kontofunksjoner og programmer hvis de fikk advarsler om brudd på retningslinjene for brukere, opphavsrettsadvarsler eller Content ID-blokkeringer.

Vi har gjort noen endringer, og nedenfor kan du lese om hvordan advarsler om brudd på retningslinjene for brukere, opphavsrettsadvarsler og Content ID-blokkeringer nå virker inn på kontoen din.

Retningslinjer for advarsler

Hvis du får en opphavsrettsadvarsel eller en advarsel om brudd på retningslinjene for brukere, kommer du fortsatt til å ha tilgang til de fleste YouTube-funksjonene og -programmene. Kontoadvarsler kan imidlertid påvirke muligheten din til å tjene penger på kanalen din. Hvis det er visse funksjoner du ikke har tilgang til, kan det hende du må bekrefte kontoen din.

Vær oppmerksom på disse retningslinjene:

Har du problemer? Ta en titt på hjelpesidene for YouTube-skapere.