Wijzigingen in accountreputatie

Bij waarschuwingen vanwege schending van de communityrichtlijnen, waarschuwingen vanwege een auteursrechtklacht en Content ID-blokkeringen, hadden Google-accounts voorheen geen toegang meer tot bepaalde functies en programma's.

We hebben enkele wijzigingen aangebracht in dit beleid. Lees hieronder welke gevolgen waarschuwingen vanwege schending van de communityrichtlijnen, waarschuwingen vanwege een auteursrechtklacht en Content ID-blokkeringen hebben op je Google-account.

Richtlijnen bij waarschuwingen

Als je een waarschuwing vanwege een auteursrechtklacht of een waarschuwing vanwege schending van de communityrichtlijnen krijgt, heb je nog steeds toegang tot de meeste YouTube-functies en -programma's. Accountwaarschuwingen kunnen daarentegen wel van invloed zijn op de mogelijkheid om inkomsten te genereren via je kanaal. Heb je geen toegang tot bepaalde functies, dan moet je mogelijk eerst je account verifiëren.

Houd deze richtlijnen in gedachten:

Als je problemen ondervindt, kun je de hulpbronnen voor YouTube-creators raadplegen.