Canvis en l'estat dels comptes

Abans, els Comptes de Google amb tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat, tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor o bloquejos de Content ID deixaven de tenir accés a algunes funcions del compte i a alguns programes.

Ara això ja no funciona així. A continuació trobaràs els canvis que hem fet a la manera en què aquests tocs d'atenció i aquests bloquejos poden afectar el teu Compte de Google.

Directrius dels tocs d'atenció

Si reps un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor o de les directrius de la comunitat, continuaràs tenint accés a la majoria de funcions i programes de YouTube. Tot i així, els tocs d'atenció al compte poden afectar la possibilitat de monetitzar el teu canal. Si no tens accés a determinades funcions, és possible que hagis de verificar el teu compte.

Tingues en compte les directrius següents:

Si tens problemes, obtén informació sobre com pots rebre ajuda com a creador de YouTube.