Veranderinge aan rekeningstatus

Voorheen sou Google-rekeninge wat gemeenskapsriglynewaarskuwings, kopieregwaarskuwings of Content ID-blokkerings het, toegang tot ’n stel rekeningkenmerke en -programme verloor.

Ons het veranderinge gemaak aan hoe dit werk. Lees hier onder hoe die impak van gemeenskapsriglynewaarskuwings, kopieregwaarskuwings en Content ID-blokkerings op jou Google-rekening, verander het.

Waarskuwingriglyne

As jy ’n kopieregwaarskuwing of ’n gemeenskapsriglynewaarskuwing ontvang, sal jy steeds toegang tot die meeste YouTube-kenmerke en -programme hê. Rekeningwaarskuwings kan egter jou vermoë om jou kanaal te monetiseer, raak. As jy nie toegang tot sekere kenmerke het nie, moet jy dalk jou rekening verifieer.

Hou hierdie riglyne in gedagte:

• As jy ’n waarskuwing op ’n aktiewe regstreekse stroom of geargiveerde regstreekse stroom kry, kan jou toegang tot regstreekse stroom gedeaktiveer word. Kom meer te wete oor beperkings op regstreekse stroom.
  • As jy 3 waarskuwings kry, sal jou YouTube-kanaal beëindig word.
  • As jy video’s uitvee, sal dit nie jou waarskuwings uitvee nie. Kom meer te wete oor hoe jy kopieregwaarskuwings oplos of teen gemeenskapsriglynewaarskuwings appelleer.
  • ’n Video kan veelvuldige Content ID-eise of verwyderingversoeke kry, maar kan slegs een kopieregwaarskuwing op ’n slag kry.

Vind uit hoe om as ’n YouTube-skepper hulp te kry as jy probleme ervaar.