Standaardinstellingen voor uploads configureren

De standaardinstellingen voor uploads zijn instellingen die gelden voor al je uploads, op basis van je keuzes. Je kunt standaardinstellingen kiezen voor de privacyinstelling van je video's, categorie, titel, tags, reacties, taal en meer.

Standaardinstellingen voor uploads hebben alleen effect op video's die je uploadt via je webbrowser op youtube.com/upload. Als je video's uploadt via een mobiel apparaat, Hangout On Air of videobewerkingsprogramma, wordt er geen rekening gehouden met je standaardinstellingen.

Standaard uploadinstellingen kiezen

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Instellingen in het linkermenu.
  3. Selecteer Standaardinstellingen voor uploads.
  4. Kies je standaardinstellingen op de tabbladen Basis, Extra's en Geavanceerd.
  5. Selecteer Opslaan.

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.
  1. Log in bij YouTube.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek je accountpictogram > Creator Studio.
  3. Selecteer in het linkermenu Kanaal > Standaardinstellingen voor uploads.
  4. Kies je standaardinstellingen.
  5. Klik op Opslaan.

Ook als je een video al hebt geüpload, kun je de instellingen nog wijzigen op de pagina Video's. Ontdek hoe je wijzigingen aanbrengt in geüploade video's.

Als je deelneemt aan het YouTube-partnerprogramma, kun je ook je standaardinstellingen voor advertentie-indelingen en je standaardinstellingen voor het genereren van inkomsten configureren.