Latauksen oletusasetusten määrittäminen

Latauksen oletusasetukset ovat asetuksia, joita sovelletaan kaikkiin verkkolatauksiin asetustesi mukaisesti. Voit valita oletusasetukset mm. videoittesi yksityisyys-, luokka-, nimi-, tagi-, kommentti- ja kieliasetuksille.

Latauksen oletusasetukset koskevat vain verkkoselaimen kautta osoitteessa youtube.com/upload lataamiasi videoita. Oletusasetuksia ei käytetä, jos lataat videoita mobiililaitteella, Videonmuokkausohjelmalla tai Hangouts On Airin kautta.

Katso, miten voit valita kanavasi yleisön oletusasetuksen ilmoittaaksesi, että videosi on tehty lapsille.

Latauksen oletusasetusten valitseminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset.
  3. Valitse Latausten oletusasetukset.
  4. Valitse oletusasetukset Perustiedot- ja Lisäasetukset-välilehdiltä.
  5. Valitse Tallenna.

Voit muuttaa asetuksia vielä sen jälkeen, kun olet ladannut videon Videot-sivulla. Katso lisätietoja muutosten tekemisestä ladattuihin videoihin.

Jos kuulut YouTube-kumppaniohjelmaan, voit valita myös mainosmuodon oletusasetukset ja kaupallistamisen oletusasetukset.