Angiv standardindstillinger for uploads

Standardindstillinger for uploads er indstillinger, som du har valgt, og som anvendes på alle dine webuploads. Du kan vælge standardindstillinger for dine videoers kategorier, titler, tags, kommentarer, sprog, privatlivsindstillinger og meget mere.

Standardindstillinger for uploads påvirker kun videoer, der er uploadet via din browser på youtube.com/upload. Dine standardindstillinger anvendes ikke, hvis du uploader videoer via mobil, Hangout On Air eller videoredigeringsværktøjet.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din kanals standardindstilling for målgruppe for at fortælle os, om din video er lavet til børn.

Vælg standardindstillinger for uploads

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Uploadstandarder.
  4. Vælg dine standardindstillinger på fanerne Grundlæggende oplysninger og Avancerede indstillinger.
  5. Vælg Gem.

Du kan stadig ændre indstillingerne, efter at du har uploadet en video på siden Videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager ændringer i uploadede videoer.

Hvis du er en del af YouTubes partnerprogram, kan du også angive dine standardindstillinger for annonceformat og standardindstillinger for indtægtsgenerering.