Stel verstekoplaai-instellings

Oplaaiverstekke is instellings wat toegepas word op al jou weboplaaie volgens jou keuses. Jy kan verstekke kies vir jou video’s se privaatheidinstelling, kategorie, titel, merkers, opmerkings, taal en meer.

Verstekoplaai-instellings raak net video’s wat opgelaai is deur jou blaaier op youtube.com/upload. As jy video’s deur jou mobiele toestel, Hangout On Air, of videoredigeerder oplaai, sal hulle nie jou verstekinstellings respekteer nie.

Vind uit hoe om jou kanaal se verstekgehoorinstelling te stel om ons te laat weet of jou video vir kinders gemaak is.

Kies verstekoplaai-instellings

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Instellings op die linkerkieslys.
  3. Kies Oplaaiverstekke.
  4. Kies jou verstekinstellings in die oortjies vir Basiese inligting en Gevorderde instellings.
  5. Kies Stoor.

Jy kan nog steeds instellings verander nadat jy ’n video op die Video’s-bladsy opgelaai het. Vind uit hoe om veranderinge te maak aan opgelaaide video’s.

As jy deel is van die YouTube Vennootprogram, kan jy ook jou advertensieformaatverstek en monetiseringverstek stel.