Endre kanalinformasjonen din

Hvis du bruker navnet og bildet fra Google-kontoen din for YouTube-kanalen din, kan du når som helst oppdatere denne informasjonen. Husk at navnet og bildet ditt da endres for alle Google-tjenestene dine.

Hvis du har slått på oversetting av kanalinnhold, er det ikke sikkert at kanalnavnet ditt oppdateres etter at du endrer det. Hvis du endrer navnet i kontoen din, oppdateres det bare på originalspråket ditt på YouTube. Hvis du vil at det nye navnet skal vises på alle språk, må du oppdatere oversettelsene også. Du kan slå av denne funksjonen hvis du vil at navnet skal være det samme uansett språk.

Merk: Du kan også bruke et annet navn på YouTube enn det du bruker i Google-kontoen din.

Merk: Du kan ikke lenger endre kanalikonet ditt eller kanalgrafikk på mobilenheter. Bruk en datamaskin for å følge instruksjonene nedenfor.

Endre kanalnavnet

1.  Trykk på kontoikonet ditt i mobilappen.
  2. Trykk på Min kanal.
  3. Trykk på Innstillinger i høyre hjørne av kanalsiden din.
  4. Trykk på Endre til høyre.
  5. Skriv inn det nye navnet, og trykk på OK.

Når du har endret kanalnavnet ditt, kan det ta noen dager før det nye navnet oppdateres og vises på YouTube. Finn ut mer om hvordan du endrer Google-kontonavnet ditt, og hvordan du bruker et annet navn enn Google-kontonavnet ditt på YouTube.

Endre kanalbeskrivelsen

1.  Trykk på kontoikonet ditt i mobilappen.
  2. Trykk på Min kanal.
  3. Trykk på Innstillinger i høyre hjørne av kanalsiden din.
  4. Trykk på Endre til høyre.
  5. Skriv inn den nye beskrivelsen, og trykk på OK.

If the instructions above don't work, you probably haven't received the new version of this feature, which is slowly launching to all users. Please use the instructions below.

1. Trykk på Konto i mobilappen.
  2. Trykk på kanalikonet ditt for å gå til kanalen din.
  3. Trykk på Innstillinger i høyre hjørne av kanalsiden din.
  4. Trykk på Endre til høyre.
  5. Skriv inn den nye beskrivelsen, og trykk på OK