Administrer din kanals grundlæggende oplysninger

Du kan administrere grundlæggende oplysninger om din kanal som f.eks. kanalnavn og -beskrivelse, oversættelser og links.

Ændring af kanalnavn og kanalbeskrivelse

Du kan ændre din kanals navn og beskrivelse. Hvis du ændrer kanalens navn, ændres navnet på din Google-konto ikke.

Når du omdøber din kanal, skal du bruge et navn, der overholder vores retningslinjer for fællesskabet.

Vigtigt! Hvis du ændrer kanalens navn, forsvinder dit verificeringsbadge.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på Rediger for at opdatere dit kanalnavn.
  4. Angiv din nye kanalbeskrivelse.
  5. Klik på UDGIV.

Choosing Your YouTube Channel Name

Oversæt kanalnavn og -beskrivelse

Du kan tilføje oversættelser af dit kanalnavn og din kanalbeskrivelse, så dine videoer kan nå ud til et globalt publikum.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger og derefter TILFØJ SPROG i menuen til venstre.
  3. Vælg Originalsprog, og vælg derefter Oversættelsessprog.
  4. Angiv oversættelserne af dit kanalnavn og din kanalbeskrivelse.
  5. Klik på UDFØR.

Se din kanalwebadresse

Din kanalwebadresse er den standardwebadresse, der bruges til YouTube-kanaler. Den anvender dit unikke kanal-id, som er tallene og bogstaverne i slutningen af webadressen.

Få en brugertilpasset webadresse

En brugertilpasset webadresse er en kortere webadresse, som er lettere at huske, og som du kan dele med dine seere. Disse webadresser kan være baseret på dit nuværende viste navn, dit brugernavn på YouTube eller navnet på dit tilknyttede website. Få flere oplysninger om, hvordan du kan få en brugertilpasset webadresse til din kanal.

Føj links til dit bannerbillede

Du kan fremhæve op til 5 websitelinks på din kanals startside. Dine links bliver vist på dit bannerbillede og kan ses på en computer.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på Tilføj link, og angiv titlen og webadressen for dit website.
  4. Vælg Links banner, og vælg, hvilke links du vil vise.
  5. Klik på UDGIV.
Tilføj kontaktoplysninger
Du kan føje kontaktoplysninger til din kanal, så andre kan se, hvordan de kan kontakte dig, hvis de har spørgsmål om din virksomhed.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger.
  3. Nederst skal du angive din mailadresse.
  4. Klik på UDGIV.

Se, hvordan du administrerer din kanals grundlæggende oplysninger

I denne video fra YouTube Creators-kanalen kan du se, hvordan du skifter dit kanalnavn, din kanalbeskrivelse, oversættelser og links.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!