Skift dine kanaloplysninger

Hvis du bruger navnet og billedet fra din Google-konto til din YouTube-kanal, kan du opdatere disse oplysninger når som helst. Husk, at dit navn og billede vil blive ændret på alle Google-tjenester.

Hvis du har slået kanaloversættelser til, vil dit kanalnavn muligvis ikke blive opdateret, efter du ændrer det. Når du ændrer navnet på din konto, opdateres det kun på dit originalsprog på YouTube. Hvis du gerne vil have, at dit nye navn skal vises på alle sprog, skal du sørge for også at opdatere dine oversættelser. Du kan slå denne funktion fra, hvis du ønsker, at dit navn skal være det samme på alle sprog.

Bemærk! Du kan også bruge et andet navn på YouTube end navnet på din Google-konto.

Skift dit kanalnavn

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.
  1. Log ind på din kanal på YouTube.
  2. Klik på dit kontoikon > Indstillinger .
  3. Vælg Rediger på Google ud for dit kanalnavn.
  4. Opdater kanalnavnet, og klik på OK

Når du har ændret dit kanalnavn, kan det tage et par dage, før det nye navn er opdateret og vises på hele YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit Google-kontonavn og bruger et andet navn på YouTube end din Google-konto

Skift dit kanalikon

Du kan skifte dit kanalikon et ubegrænset antal gange.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.
  1. Log ind på din kanal på YouTube på en computer.
  2. Klik på menuen .
  3. Vælg Min kanal.
  4. Hold markøren over dit kanalikon, og klik på Rediger .

Skift din kanalbeskrivelse

Hvis du tilpasser din kanals layout:

1. Log ind på din kanal på YouTube.
  2. Klik på menuen .
  3. Vælg Min kanal.
  4. Vælg fanen Om.
  5. Klik på Rediger under "Beskrivelse".
  6. Klik på Udfør.

Hvis du ikke tilpasser din kanals layout:

1. Log ind på din kanal på YouTube.
  2. Klik på menuen .
  3. Vælg Min kanal.
  4. Klik på Rediger under dit kanalnavn.