Skift dine kanaloplysninger

Hvis du bruger navnet og billedet fra din Google-konto til din YouTube-kanal, kan du opdatere disse oplysninger når som helst. Husk, at dit navn og billede vil blive ændret på alle Google-tjenester.

Hvis du har slået kanaloversættelser til, vil dit kanalnavn muligvis ikke blive opdateret, efter du ændrer det. Når du ændrer navnet på din konto, opdateres det kun på dit originalsprog på YouTube. Hvis du gerne vil have, at dit nye navn skal vises på alle sprog, skal du sørge for også at opdatere dine oversættelser. Du kan slå denne funktion fra, hvis du ønsker, at dit navn skal være det samme på alle sprog.

Bemærk! Du kan også bruge et andet navn på YouTube end dit Google-kontonavn.

Bemærk! Du kan ikke længere redigere dit kanalikon eller din kanalgrafik på mobilenheder. Brug en computer for at følge vejledningen nedenfor.

Skift dit kanalnavn

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.
  1. Tryk på dit kontoikon .
  2. Tryk på Min kanal.
  3. Tryk på Indstillinger i højre hjørne på din kanalside.
  4. Tryk på Rediger ud for dit navn.
  5. Opdater dit kanalnavn, og tryk på fluebenet i hjørnet.

Når du har ændret dit kanalnavn, kan det tage et par dage, før det nye navn er opdateret og vises på hele YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit Google-kontonavn og bruger et andet navn på YouTube end din Google-konto.

Skift din kanalbeskrivelse

1. Tryk på dit kontoikon .
  2. Tryk på Min kanal.
  3. Tryk på Indstillinger i højre hjørne på din kanalside.
  4. Tryk på Rediger ud for din beskrivelse.
  5. Opdater din kanalbeskrivelse, og tryk på fluebenet i hjørnet.