Skift dit kanalnavn eller -beskrivelse

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer navnet og beskrivelsen på din YouTube-kanal.

Bemærk! Du kan ikke længere redigere dit kanalikon eller din kanalgrafik på mobilenheder. Følg vejledningen nedenfor på en computer.

Skift dit kanalnavn

Dit YouTube-kanalnavn er navnet på din Google-konto. Du kan kun ændre dit kanalnavn ved at ændre navnet på din Google-konto:

1. Tryk på dit profilbillede  i mobilappen.
  2. Tryk på Din kanal.
  3. Tryk på Indstillinger i højre hjørne på din kanalside.
  4. Tryk på Rediger i højre side.
  5. Angiv dit opdaterede navn, og tryk på OK.

Husk!

• Du kan kun skifte dit kanalnavn 3 gange inden for 90 dage.

• Hvis du ændrer navnet på din Google-konto, ændres det på alle Google-tjenester, f.eks. Gmail.

• Når du har ændret dit navn, kan det tage et par dage, før det nye navn er opdateret og vises på hele YouTube.

• Hvis du har oversat dit kanalnavn ved hjælp af kanaloversættelser, skal du opdatere oversættelserne med dit nye navn.

• Hvis din konto administreres af din skole eller din virksomhed, er det ikke sikkert, at du kan ændre dit navn under indstillingerne for din Google-konto. Kontakt din systemadministrator for at få hjælp.

Skift din kanalbeskrivelse

Din kanalbeskrivelse vises på fanen "Om" på din kanalside.

1. Tryk på dit profilbillede i mobilappen.
  2. Tryk på Din kanal.
  3. Tryk på Indstillinger i højre hjørne på din kanalside.
  4. Tryk på Rediger i højre side.
  5. Angiv din opdaterede beskrivelse, og tryk på OK.