Gestionar la informació bàsica d'un canal

Pots gestionar la informació bàsica del teu canal, com ara el nom, la descripció, les traduccions i els enllaços.

Canviar el nom i la descripció del canal

Pots canviar el nom i la descripció del canal. Si canvies el nom del teu canal, el del teu Compte de Google no es veurà afectat.

Quan canviïs el nom del canal, utilitza'n un que segueixi les nostres directrius de la comunitat.

Important: si canvies el nom del teu canal, la insígnia de verificació desapareixerà.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. Fes clic a Edita  per actualitzar el nom del canal.
  4. Introdueix la nova descripció del canal.
  5. Fes clic a PUBLICA.

Choosing Your YouTube Channel Name

Traduir el nom i la descripció del canal

Pots afegir traduccions del nom i la descripció del canal per ajudar els teus vídeos a arribar a públic d'arreu del món.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica i després AFEGEIX UN IDIOMA.
  3. Selecciona els idiomes corresponents als camps Idioma original i Idioma de traducció.
  4. Introdueix les traduccions del nom i de la descripció del canal.
  5. Fes clic a FET.

Veure l'URL del canal

L'URL del canal és l'URL estàndard que utilitzen els canals de YouTube. Inclou l'identificador únic del canal; és a dir, els números i les lletres del final de l'URL.

Configurar un URL personalitzat

Un URL personalitzat és un URL més curt i fàcil de recordar que pots compartir amb el teu públic. Aquests URL es poden basar en el nom de visualització actual, el nom d'usuari de YouTube o el nom del lloc web enllaçat. Obtén informació sobre com pots configurar un URL personalitzat per al teu canal.

Afegir enllaços a la imatge del bàner

Pots destacar fins a cinc enllaços de llocs web a la pàgina d'inici del canal. Els enllaços es mostraran a la imatge de bàner i es podran veure a l'ordinador.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. Fes clic a Afegeix un enllaç i introdueix el títol i l'URL del lloc web.
  4. Selecciona Enllaços al bàner i tria quins enllaços vols que es mostrin.
  5. Fes clic a PUBLICA.
Afegir informació de contacte
Pots afegir informació de contacte al teu canal per indicar a les altres persones com vols que contactin amb tu per a consultes comercials.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A la part inferior, introdueix la teva adreça electrònica.
  4. Fes clic a PUBLICA.

Com es pot gestionar la informació bàsica del canal

Mira el vídeo següent del canal YouTube Creators sobre com pots canviar les traduccions, els enllaços i el nom i la descripció del canal.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!