Canviar la informació del canal

Si utilitzes el nom i la foto del teu compte de Google per al canal de YouTube, pots actualitzar aquesta informació en qualsevol moment. Tingues en compte que es canviarà el nom i la foto a tots els serveis de Google.

Si has activat les traduccions del canal, és possible que el nom del canal no s'actualitzi un cop l'hagis canviat. Quan canvies el nom al teu compte, només s'actualitza en el teu idioma original a YouTube. Si vols que el nom nou es mostri en tots els idiomes, assegura't d'actualitzar també les traduccions. Pots desactivar aquesta funció si vols que el nom sigui el mateix en tots els idiomes.

Nota: a YouTube també pots utilitzar un nom diferent del nom del teu Compte de Google.

Canviar el nom del canal

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.
  1. Inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. Fes clic a la icona del compte > Configuració .
  3. Selecciona Edita a Google al costat del nom del canal.
  4. Actualitza el nom del canal i fes clic a D'acord

Un cop hagis canviat el nom del canal, pot tardar uns dies a actualitzar-se i mostrar-se a YouTube. Obtén més informació sobre com pots canviar el nom del Compte de Google i fer servir un nom diferent a YouTube i al Compte de Google

Canviar la icona del canal

El nombre de vegades que pots canviar la icona del canal és il·limitat.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.
  1. En un ordinador, inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. Fes clic a Menú .
  3. Selecciona El meu canal.
  4. Col·loca el cursor a sobre de la icona del canal i fes clic a Edita .

Canviar la descripció del canal

Si personalitzes el disseny del teu canal, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. Fes clic a Menú .
  3. Selecciona El meu canal.
  4. Selecciona la pestanya Informació.
  5. A "Descripció", fes clic a Edita .
  6. Fes clic a Fet.

Si no personalitzes el disseny del teu canal, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. Fes clic a Menú .
  3. Selecciona El meu canal.
  4. A sota del nom del canal, fes clic a Edita .