Canviar el nom o la descripció del canal

Obtén informació sobre com pots actualitzar el nom o la descripció del teu canal de YouTube.

Canviar el nom del canal

El nom del teu canal de YouTube és el mateix que el del teu Compte de Google. Per canviar el nom del canal, hauràs de canviar el nom del teu Compte de Google:

1. Obre la configuració del Compte de Google.
  2. Al costat del nom, selecciona Edita .
  3. Introdueix un nom nou i selecciona D'acord.

Recorda:

• Només pots canviar el nom del canal 3 vegades cada 90 dies.

• Si canvies el nom del teu Compte de Google, canviarà a tots els serveis de Google, com ara Gmail.

• Un cop hagis canviat el nom, pot tardar uns dies a actualitzar-se i mostrar-se a YouTube.

• Si has traduït el nom del teu canal amb traduccions del canal, hauràs d’actualitzar les traduccions amb el nom nou.

• Si el teu centre educatiu o la teva empresa gestiona el teu compte, és possible que no puguis canviar el nom a la configuració del Compte de Google. Contacta amb l'administrador del teu sistema per obtenir ajuda.

Com es pot canviar el nom del canal

Mira el tutorial següent del canal YouTube Creators sobre com pots canviar el nom del teu canal.

Com pots canviar el nom del canal

Utilitzar un nom a YouTube diferent del nom de Google

Per utilitzar a YouTube un nom diferent del nom del teu Compte de Google, pots crear un compte de marca i connectar-lo al teu canal. Obtén informació sobre com pots crear un compte de marca. A continuació, connecta el teu canal de YouTube al compte de marca.

Canviar la descripció del canal

La descripció del teu canal es mostra a la pestanya "Informació" de la pàgina del canal.

1. Inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i, a continuació, El teu canal.
  3. Fes clic a Personalitza el canal.
  4. Obre la pestanya Informació.
  5. A "Descripció":
    • Si mai no has afegit una descripció del canal, selecciona + Descripció del canal.
    • Si ja en tens una, selecciona Edita .
  6. Introdueix la descripció nova i selecciona Fet.