Bestuur jou YouTube-kanaal se basiese inligting

Jy kan basiese inligting oor jou YouTube-kanaal bestuur, soos kanaalnaam en -beskrywing, vertalings en skakels.

Naam

Jy kan jou YouTube-kanaalnaam verander, maar jy moet net seker maak dit volg ons gemeenskapsriglyne. Nadat jou naam verander is, kan dit ’n paar dae neem vir die nuwe naam om op te dateer en oral op YouTube te wys. As jy jou YouTube-kanaalnaam en -prent verander, sal dit net op YouTube sigbaar wees. Jy kan hier jou Google-rekening se naam en prent verander (sonder dat jou YouTube-kanaalnaam enigsins verander word).

Let wel: Jy kan jou kanaalnaam in ’n tydperk van 14 dae twee keer verander. Jou verifikasiekenteken sal verwyder word as jy jou naam verander. Kom meer te wete.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting op die linkerkieslys.
  3. Voer jou kanaalnaam in.
  4. Klik PUBLISEER.

Choosing Your YouTube Channel Name

Skermnaam

’n Skermnaam is ’n unieke identifiseerder wat dit vir jou makliker maak om jou kenmerkende teenwoordigheid op YouTube te vestig en te handhaaf.

Let wel: Jy kan jou skermnaam in ’n tydperk van 14 dae twee keer verander.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting op die linkerkieslys.
  3. Jy kan jou skermnaam onder Skermnaam bekyk of verander.
  4. Klik PUBLISEER as jy jou skermnaam verander om dit te bevestig.

Beskrywing

Jy kan jou YouTube-beskrywing verander, maar jy moet net seker maak dat dit ons gemeenskapsriglyne volg. Jou beskrywing kan in die kanaalopskrif gekry word.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting op die linkerkieslys.
  3. Voer jou nuwe kanaalbeskrywing in.
  4. Klik PUBLISEER.
Kry videobeskrywingwenke vir skeppers.

Voeg jou voornaamwoorde by of wysig hulle

Jy kan jou voornaamwoorde by jou kanaal voeg sodat hulle op jou kanaalbladsy vertoon word. Jy kan kies of jy jou voornaamwoorde vir almal wil wys of net vir jou intekenare.
Voornaamwoorde is ’n baie belangrike deel van persoonlike identiteit en uitlewing. Sommige jurisdiksies het wette wat met genderuitdrukking verband hou. Neem jou plaaslike wette in ag wanneer jy hierdie publieke intekeningkenmerk op YouTube gebruik.
As voornaamwoorde nie op jou kanaalbladsy beskikbaar is nie, werk ons daaraan om hierdie kenmerk na meer lande/streke en tale uit te brei.
Let wel: Die voornaamwoordekenmerk is nie vir Workspace-rekeninge of rekeninge onder toesig beskikbaar nie.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking  en dan Basiese inligting en dan VOEG VOORNAAMWOORDE BY op die linkerkieslys.
  3. Begin jou voornaamwoorde invoer en kies dié wat op jou van toepassing is. Jy kan tot vier voornaamwoorde byvoeg.
    1. Jy kan jou keuses wysig deur  te klik langs een van die voornaamwoorde om dit te verwyder.
  4. Kies wie jou voornaamwoorde kan sien:
    1. Sigbaar aan almal, OF
    2. Net sigbaar vir my intekenare
  5. Klik PUBLISEER.

Vertaling vir kanaalnaam en -beskrywing

Jy kan vertalings vir jou kanaalnaam en -beskrywing byvoeg sodat jou video’s ’n wêreldwye gehoor kan bereik.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting en dan VOEG TAAL BY op die linkerkieslys.
  3. Kies die Oorspronklike taal en kies dan die Vertalingtaal.
  4. Voer die vertalings vir jou kanaalnaam en -beskrywing by.
  5. Klik KLAAR.

Kanaal-URL

Jou kanaal-URL is die standaard-URL wat YouTube-kanale gebruik. Dit gebruik jou unieke kanaal-ID, wat die syfers en letters aan die einde van die URL is.
Kanaalprofielskakels
Jy kan tot 14 skakels op jou kanaal se tuisoortjie vertoon, maar jy moet net seker maak dat hulle ons beleid oor eksterne skakels volg. Jou eerste skakel moet prominent in die profielafdeling naby die intekenknoppie vertoon word, en jou oorblywende skakels sal wys wanneer jou gehoor klik om meer skakels te sien. Kom meer te wete oor deel van skakels met jou gehoor.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting op die linkerkieslys.
  3. Klik onder Skakels op Voeg skakel by en voer jou werf se titel en URL in.
  4. Klik PUBLISEER.
Kontakinligting
Jy kan kontakinligting by jou kanaal voeg om ander mense in te lig hoe hulle met jou in aanraking kan kom met besigheidvrae.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Basiese inligting op die linkerkieslys.
  3. Voer jou e-posadres onder in.
  4. Klik PUBLISEER.

Kyk hoe om jou kanaal se basiese inligting te bestuur

Kyk na die volgende video op die YouTube Creators-kanaal oor hoe om jou kanaalnaam en -beskrywing, vertalings en skakels te verander.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!