Bestuur jou YouTube-kanaal se basiese inligting

Jy kan basiese inligting oor jou YouTube-kanaal bestuur, soos kanaalnaam en -beskrywing, vertalings en skakels.

Naam

Jy kan jou YouTube-kanaalnaam verander, maar jy moet net seker maak dit volg ons gemeenskapsriglyne. Nadat jou naam verander is, kan dit ’n paar dae neem vir die nuwe naam om op te dateer en oral op YouTube te wys. As jy jou YouTube-kanaalnaam en -prent verander, sal dit net op YouTube sigbaar wees. Jy kan hier jou Google-rekening se naam en prent verander (sonder dat jou YouTube-kanaalnaam enigsins verander word).

Let wel: Jy kan jou kanaalnaam in ’n tydperk van 14 dae twee keer verander. Jou verifikasiekenteken sal verwyder word as jy jou naam verander. Kom meer te wete.

YouTube se Android-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Jou kanaal .
  3. Tik op Wysig onder jou kanaalbeskrywing.
  4. Tik langs jou naam op Wysig , voer jou opgedateerde kanaalnaam in en klik dan STOOR.

YouTube Studio-app vir Android

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Wysig kanaalprofiel.
  3. Tik langs jou naam of beskrywing op Wysig , voer jou opgedateerde kanaalnaam in en klik dan STOOR.

Skermnaam

’n Skermnaam is ’n unieke identifiseerder wat dit vir jou makliker maak om jou kenmerkende teenwoordigheid op YouTube te vestig en te handhaaf.

Let wel: Jy kan jou skermnaam in ’n tydperk van 14 dae twee keer verander.

YouTube se Android-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Jou kanaal .
  3. Tik op Wysig kanaal .
  4. Kry jou skermnaam onder die Skermnaam-afdeling.
  5. Tik aan die regterkant op Wysig om jou skermnaam te verander.
  6. Tik iets in om die bestaande skermnaam te verander.
    • As ’n skermnaam nie beskikbaar is nie, sal ’n soortgelyke een voorgestel word.
  7. Klik Stoor om jou skermnaam te bevestig.

YouTube Studio-app vir Android

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Wysig kanaalprofiel.
  3. Tik langs jou skermnaam op Wysig .
  4. Klik Stoor.

Kanaal-URL

YouTube se Android-app
Jou kanaal-URL is die standaard-URL wat YouTube-kanale gebruik. Dit gebruik jou unieke kanaal-ID, wat die syfers en letters aan die einde van die URL is. Jy kan jou kanaal-URL in die YouTube- en YouTube Studio-app bekyk en kopieer.

Beskrywing

Jy kan jou YouTube-beskrywing verander, maar jy moet net seker maak dat dit ons gemeenskapsriglyne volg. Jou beskrywing kan in die kanaalopskrif gekry word.

YouTube se Android-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Jou kanaal .
  3. Tik op Wysig onder jou kanaalbeskrywing.
  4. Tik langs jou naam op Wysig , voer jou opgedateerde beskrywing in en klik dan STOOR.

YouTube Studio-app vir Android

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Wysig kanaalprofiel.
  3. Tik langs jou naam of beskrywing op Wysig , voer jou opgedateerde beskrywing in en klik dan STOOR.

Voeg jou voornaamwoorde by of wysig hulle

Jy kan jou voornaamwoorde by jou kanaal voeg sodat hulle op jou kanaalbladsy vertoon word. Jy kan kies of jy jou voornaamwoorde vir almal wil wys of net vir jou intekenare.
Voornaamwoorde is ’n baie belangrike deel van persoonlike identiteit en uitlewing. Sommige jurisdiksies het wette wat met genderuitdrukking verband hou. Neem jou plaaslike wette in ag wanneer jy hierdie publieke intekeningkenmerk op YouTube gebruik.
As voornaamwoorde nie op jou kanaalbladsy beskikbaar is nie, werk ons daaraan om hierdie kenmerk na meer lande/streke en tale uit te brei.
Let wel: Die voornaamwoordekenmerk is nie vir Workspace-rekeninge of rekeninge onder toesig beskikbaar nie.

YouTube se Android-app

1. Tik op jou profielfoto  en dan Jou kanaal .
  2. Tik op Wysig Wysig instelling, potloodikoon onder jou kanaalbeskrywing.
  3. Tik langs Voornaamwoorde op Wysig Wysig instelling, potloodikoon en dan Voeg voornaamwoord by .
  4. Begin jou voornaamwoorde invoer en kies dié wat op jou van toepassing is. Jy kan tot vier voornaamwoorde byvoeg.
    1. Jy kan jou keuses wysig deur op  te tik langs een van jou voornaamwoorde om dit te verwyder.
  5. Kies wie jou voornaamwoorde kan sien:
    1. Almal op YouTube, OF
    2. Net my intekenare
  6. Tik op Stoor.

Kanaalprofielskakels

Jy kan tot 14 skakels op jou kanaal se tuisoortjie vertoon, maar jy moet net seker maak dat hulle ons beleid oor eksterne skakels volg. Jou eerste skakel moet prominent in die profielafdeling bo die intekenknoppie vertoon word, en jou oorblywende skakels sal wys wanneer jou gehoor klik om meer skakels te sien. Kry meer inligting oor die deel van skakels met jou gehoor.

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik bo regs op jou profielfoto .
  3. Tik langs jou kanaalbeskrywing op Wysig Wysig instelling, potloodikoon.
  4. Tik onder “Skakels” op wysig Wysig instelling, potloodikoon.
  5. Tik op  Voeg by en voer jou werf se titel en URL in.
  6. Tik op Klaar en dan Stoor.

Privaatheid

YouTube se Android-app
Jy kan kies om al jou intekeninge privaat te hou.