Ik ben geen YouTube-partner, dus waarom zie ik advertenties bij mijn video's?

Ook als je zelf geen inkomsten genereert met je geüploade video's, kunnen er advertenties worden weergegeven bij je video's.

Als je video content bevat waarvoor je niet over alle benodigde rechten beschikt, heeft de rechthebbende er misschien voor gekozen om er advertenties bij te plaatsen. YouTube kan advertenties plaatsen bij video's op kanalen die niet deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma. Meer informatie vind je in onze blog.

Partner worden en advertentieopbrengst verkrijgen

Het YouTube-partnerprogramma is beschikbaar in veel landen en regio's, waardoor meer creators kunnen delen in de advertentieopbrengsten. Ga naar de pagina Overzicht van het YouTube-partnerprogramma om de voordelen van het programma te bekijken. Je kunt ook ontdekken hoe je partner wordt en je kanaal instelt voor het genereren van inkomsten.

Advertenties zijn niet gepast voor mijn video's

Als je een advertentie ziet die ons advertentiebeleid schendt, kun je dit formulier invullen om de advertentie te melden. Je kunt de advertentie ook melden terwijl deze wordt afgespeeld. Klik onderin op de informatieknop.