Jeg er ikke YouTube-partner, så hvorfor ser jeg annonser i videoene mine?

Det kan vises annonser i videoer du har lastet opp, selv om du ikke har tjent penger på videoene selv.

Hvis videoen din har innhold som du ikke har alle de nødvendige rettighetene til, kan rettighetsinnehaveren ha valgt å plassere annonser i den. YouTube kan også plassere annonser i videoene i kanaler som ikke med i YouTubes partnerprogram. Finn ut mer på bloggen vår.

Bli partner og tjen penger på annonser

YouTubes partnerprogram er tilgjengelig i mange land/regioner, slik at flere skapere kan slå på deling av annonseinntekter. Du kan se programfordelene på siden med oversikt over YouTubes partnerprogram. Der kan du også finne ut hvordan du blir partner, og hvordan du kan tjene penger på kanalen din.

Annonser som er uegnet for videoene mine

Hvis du ser en annonse du mener er i strid med annonseretningslinjene våre, kan du fylle ut dette skjemaet for å rapportere den. Du kan også rapportere annonsen mens den spilles av, ved å trykke på informasjonsknappen nederst.