Advertensiebeleidoorsig

In hierdie artikel sal jy meer uitvind oor die beleide wat alle adverteerders moet volg en hoe ons advertensies hersien.

Ons beleide

Om advertensies op YouTube te plaas, sal jy moet voldoen aan:

Beleidsriglyne

Hieronder sal jy meer gedetailleerde inligting oor ons beleidsriglyne vind:

Verbode inhoud

Inhoud wat jy nie op die Google-netwerk kan adverteer nie

Verbode praktyke

Wat jy nie kan doen wanneer jy by ons adverteer nie

Beperkte inhoud

Inhoud wat jy kan adverteer, maar met beperkings

Redaksioneel en tegnies

Gehaltestandaarde vir jou advertensies, webwerwe en programme

Ander belangrike beleide

Advertensies is veral sigbaar wanneer hulle op YouTube verskyn. Die skakels hieronder sluit ander beleide in wat toegepas word op enige advertensie wat op ons platform vertoon word:

Waar beleide van toepassing is

Ons beleide is van toepassing op alle gedeeltes van jou inhoud, insluitend:

• Teks in advertensie
  • Kreatiewe elemente in advertensie
  • Inhoud van jou werf of die inhoud van jou kanaal of video

Sodra jou advertensie geskep is, sal dit outomaties hersien word. Kom meer te wete oor ons advertensiehersieningsproses hieronder.

Hoe ons advertensies hersien

Nadat jy ’n advertensie of uitbreiding geskep of gewysig het, begin die hersieningsproses outomaties.

Advertensiehersieningbesonderhede

Wat ons hersien

• Opskrif
  • Beskrywing
  • Sleutelwoorde
  • Bestemming
  • Prente
  • Video.

Wat resensente oorweeg

Aangesien video so ’n unieke formaat is, het ons spesifieke oorwegings wanneer ons jou advertensie evalueer, soos:

• Die fokuspunt van die video
  • Kamerahoek en vlugtige tonele
  • Duidelikheid van die beelde wat aan ons gebruikers gewys word

Wat jy kan doen

Konteks is die sleutel en die byvoeging daarvan help ons om die regte besluit te neem. Ons stelsels kry dit nie altyd reg nie. As ons stelsels jou advertensies as "Afgekeur" merk, kan jy stappe doen om hierdie status reg te stel deur die instruksies hier te volg. Ons menslike hersieners sal jou inhoud en konteks assesseer om ’n finale besluit te neem.

Kom meer te wete oor ons advertensiegoedkeuringsproses.

Meer oor ons beleide

YouTube is daartoe verbind om ’n advertensiediens te verskaf met billike en konsekwente beleide wat ons gebruikers, adverteerders en vennote bevoordeel. Om hierdie doel te bereik, handhaaf ons hoë standaarde vir advertensies wat op ons webwerf aanvaar word. Dit sluit ook dié in wat deur ons tegniese, gemeenskaps- en advertensieriglyne en -beleide beliggaam word.

Advertensiebeleidbesonderhede
Ons behou die reg voor om ons advertensiebeleide te eniger tyd sonder vooraf kennisgewing te verander. Ons moedig jou aan om gereeld terug te kyk om die jongste opdaterings te lees. Vennote wat aan die Vennootverkoopprogram deelneem, moet by ons advertensiebeleide en faktureringbepalings hou. Soms kan advertensies beperk word tot dié wat deur YouTube verkoop of gegee word weens tegniese of beleidsbeperkings.
Hierdie beleide kan toegepas word op grond van die teks of ander kreatiewe elemente in jou advertensie. Die beleide kan ook toegepas word op grond van die inhoud van jou werf, inhoud van jou kanaal of video. Die implementering van ons beleide sal altyd ’n element van diskresie behels en ons behou die reg voor om enige advertensie te verwerp of goed te keur. Ons kan ook enige promosieveldtog opskort of deaktiveer weens die oortreding van hierdie beleide. Ons behou ook die reg voor om enige advertensie van die webwerf te verwyder wat ons as indringend of onvanpas ag. Let daarop dat dit jou verantwoordelikheid is om seker te maak dat jou advertensies aan hierdie riglyne voldoen. Terugbetalings sal nie uitgereik word vir promosies waar die verwante advertensies of video’s gedeaktiveer, opgeskort of ouderdomsbeperk is as gevolg van beleidsoortredings nie.
YouTube-advertensie- en -inhoudbeleide komplementeer ons Gebruiksbepalings. Hierdie beleide dek ook DubbelKlik-produkte en -dienste, insluitend tuisblad- en vertoonadvertensies, pasgemaakte betrokkenheidsprogramme en mobiele advertensies.
Jy verteenwoordig en waarborg deur jou gebruik van YouTube of sy advertensieprogramme dat jou webwerf, video’s of advertensies aan alle relevante wette en regulasies voldoen. Hierdie wette en regulasies sluit enige relevante selfregulerende of bedryfsriglyne in.