Bekreft YouTube-kontoen din

For å kunne bekrefte kanalen din ber vi deg om å oppgi et telefonnummer. Du mottar en bekreftelseskode på dette nummeret, enten per SMS eller taleanrop.

Når du har bekreftet kontoen, kan du

Du kan også bli bedt om å bekrefte kontoen din når du registrerer deg.

Hvorfor vil YouTube ha telefonnummeret mitt?

Vi ser svært alvorlig på nettsøppel og misbruk. Identitetsbekreftelse med telefonnummer er en av metodene vi bruker for å beskytte brukerfellesskapet og bekjempe misbruk.

Vi bruker telefonnummeret til å sende deg en bekreftelseskode. Vi kontrollerer også at telefonnummeret ikke brukes for flere forskjellige kontoer.

Merk: Vi selger ikke personopplysningene dine.

Jeg har ikke mottatt bekreftelseskoden

Du skal motta koden med det samme. Hvis ikke kan du be om en ny kode. Sjekk at følgende vanlige problemer ikke gjelder for deg:

• Enkelte land/regioner og operatører støtter ikke SMS-er fra Google: De fleste mobiloperatører støtter SMS-er fra Google. Hvis operatøren din ikke støtter SMS-er fra Google, kan du prøve taleanrop eller bruke et annet telefonnummer.
  • For mange kontoer er knyttet til det samme telefonnummeret: Hvis du ser feilmeldingen «Dette telefonnummeret har allerede opprettet det maksimale antallet kontoer som er tillatt», må du bruke et annet nummer. Vi prøver å forhindre uriktig bruk ved å begrense antallet kontoer som kan være knyttet til hvert enkelt telefonnummer.
  • SMS-leveringen kan være forsinket: Forsinkelser kan oppstå i tett befolkede områder eller hvis operatørens infrastruktur ikke er godt vedlikeholdt. Hvis du har ventet i mer enn noen få minutter og fortsatt ikke har mottatt SMS-en vår, kan du prøve taleanrop i stedet.