Bekreft YouTube-kontoen din

For å kunne bekrefte kanalen din ber vi deg om å oppgi et telefonnummer. Du mottar en bekreftelseskode på dette nummeret, enten per tekstmelding eller taleanrop.

Når du har bekreftet kontoen, kan du

For å få tilgang til avanserte funksjoner må du først fullføre en telefonbekreftelse. Så kan du velge om du vil bygge opp tilstrekkelig kanalhistorikk eller fullføre bekreftelsen med legitimasjon eller video.

Du kan også bli bedt om å bekrefte kontoen din når du registrerer deg. Merk: Enkelte operatører støtter ikke tekstmeldinger og/eller taleanrop fra Google.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Hvorfor vil YouTube ha telefonnummeret mitt?

Vi ser svært alvorlig på nettsøppel og uriktig bruk. Identitetsbekreftelse med telefonnummer er en av metodene vi bruker for å beskytte brukerfellesskapet og bekjempe slike problemer.

Vi bruker telefonnummeret til å sende deg en bekreftelseskode. Vi kontrollerer også at telefonnummeret ikke er tilknyttet mer enn to kanaler per år.

Merk: Vi selger ikke personopplysningene dine.

Jeg har ikke mottatt bekreftelseskoden

Du skal motta koden med det samme. Hvis ikke kan du be om en ny kode. Hvis du ikke mottar noen kode, kan det skyldes et av disse vanlige problemene:

• Enkelte operatører støtter ikke tekstmeldinger eller taleanrop fra Google: De fleste mobiloperatører støtter tekstmeldinger fra Google. Du kan prøve enten tekstmelding eller taleanrop, eller du kan bruke et telefonnummer fra en annen operatør. Hvis du ikke mottar en ny kode, kan det hende at operatøren din ikke støtter tekst- eller talemeldinger fra Google.
  • For mange kontoer er knyttet til det samme telefonnummeret: Hvis du ser feilmeldingen «Dette telefonnummeret har allerede opprettet det maksimale antallet kontoer som er tillatt», må du bruke et annet nummer. Som et tiltak for å forhindre uriktig bruk kan et telefonnummer bare være tilknyttet to kanaler per år.
  • Leveringen av tekstmeldinger kan være forsinket: Forsinkelser kan oppstå i tett befolkede områder eller hvis operatørens infrastruktur ikke er godt vedlikeholdt. Hvis du ikke har mottatt tekstmeldingen etter noen minutter, kan du prøve taleanrop i stedet.