Oorsig van adresverifikasie (PIN)

Om jou rekeningsekuriteit te beskerm, vereis Google van jou om jou betalingadres te verifieer voordat ons vir jou enige betalings kan stuur.

Hoe adresverifikasie werk

Address verification timeline, described in text, below.

1. Jy moet jou betalingadres in AdSense invoer wanneer jy jou rekening aktiveer.
  2. Wanneer jou verdienste die verifikasiedrempel bereik, stuur Google ’n unieke 6-syfer-persoonlike-identifikasienommer (PIN) na jou betalingadres toe deur internasionale standaardpos. Google verskaf nie ’n naspoornommer vir die PIN-pos nie, so jy moet seker maak dat jou betalingadres standaardpos kan ontvang.
    Let wel: As ons jou gevra het om jou identiteit te verifieer, sal ons nie jou PIN stuur voordat jy identiteitverifikasie suksesvol voltooi het nie.
  3. Dit neem gewoonlik 3 weke vir jou PIN-pos om aan te kom. Versoek ’n plaasvervanger-PIN as jy nie jou PIN-pos binne 3 weke ontvang het nie.
  4. Wanneer jy jou PIN-pos ontvang, moet jy hierdie stappe volg om jou betalingadres onmiddellik te verifieer:
    1. Sign in to your AdSense account.
    2. Klik Betalings en dan Verifikasiekontrole.
    3. Voer die PIN in presies soos dit in jou PIN-pos verskyn.
      Let wel: As jy 3 keer ’n verkeerde PIN invoer, sal jou rekening ophou om advertensies te wys.
    4. Klik Dien in.

Jou betalingadres is nou geverifieer. Jy sal uitbetaal word wanneer jou rekeningsaldo die betaaldrempel bereik, solank daar geen terughoudings op jou rekening is nie en jy voldoen aan die AdSense-programbeleide.

Adresverifikasietydlyn

Jy sal 4 maande hê vanaf die datum waarop jou PIN gegenereer word om jou adresverifikasie te voltooi. As jy nie jou betalingadres na 4 maande geverifieer het nie, sal ons ophou om advertensies op jou bladsye te wys.

As ons nie jou adres kan verifieer nie weens bedrieglike aktiwiteit wat met daardie adres geassosieer word

As die adres wat jy verskaf het met bedrieglike aktiwiteite geassosieer is, sal jy jou betalingadres moet verander na ’n nuwe, geldige posadres wat jou PIN kan ontvang. Jou nuwe adres moet verskil van jou vorige een.

Nadat jou nuwe adres geverifieer is, kan jy ’n PIN versoek:

1. Sign in to your AdSense account.
  2. Klik Betalings en dan Verifikasiekontrole.
  3. Klik Stuur weer PIN.
Let wel: As jy nie ’n geldige betalingadres kan verskaf nie, sal advertensies ophou om op jou werf te wys.

Het jy probleme met jou PIN?