Promoter videoene dine

Krysspromoter videoene dine

• Markedsfør videoene dine og kanalen din på radio, TV og nettsteder, i fora, nyhetsbrev eller andre sosiale medier. Link til YouTube-kanalen din på så mange steder som mulig, for eksempel fra nettsteder, blogger og tidsskrifter.
  • Bruk YouTube-API-ene til å lage YouTube-merker for nettstedet ditt, slik at du kan markedsføre og linke til YouTube-kanalen din.
  • Tillat innbygging, slik at andre kan distribuere for deg. Bruk innbyggingsnettadressen som følger med hver enkelt video, til å bygge inn videoene på nettstedet ditt. Send linkene til blogger som kan være interessert i å vise innholdet ditt.
  • Hvis videoene dine er produktvurderinger, bør du bruke så mye som mulig av denne informasjonen som videoetiketter: UPC, EAN, ISBN, delenummer, modellnummer og merke. Eksempel: Hvis produktet er ReadyNAS Duo, legger du til følgende informasjon: «UPC: 0606449056822, delenummer: RND2150-100NAS, merke: NetGear» som etiketter.

Kommuniser med publikum

• Ikke vær beskjeden: Henvend deg direkte til YouTube-fellesskapet, og be seerne om å abonnere.
  • Oppfordre brukerne til å like og abonnere via videobeskrivelser og bannere.
  • Slå på kommentarer på videosidene (du kan slette kommentarer eller blokkere brukere når som helst).
  • Bruk spillelister til å gruppere innholdet ditt etter tema, slik at det blir enklere for brukerne å finne videoer på kanalen.
  • Kommuniser med seerne gjennom kommentarer, abonnementer og personlige hilsener. Du kan også stille spørsmål eller be om forslag.
  • Oppfordre til konkurranser. Bruk iøynefallende titler.

Bruk Google Ads for video