Promoter videoene dine

Krysspromoter videoene dine

• Markedsfør videoene dine og kanalen din på radio, TV og nettsteder, i fora, nyhetsbrev eller andre sosiale medier. Link til YouTube-kanalen din på så mange steder som mulig, for eksempel fra nettsteder, blogger og tidsskrifter.
  • Bruk YouTube-API-ene våre til å lage YouTube-merker for nettstedet ditt, slik at du kan markedsføre og linke til YouTube-kanalen din.
  • Tillat innbygging, slik at andre kan distribuere for deg. Bruk innbyggingsnettadressen som følger med hver enkelt video, til å bygge inn videoene på nettstedet ditt. Send linkene til blogger som kan være interessert i å vise innholdet ditt.
  • Hvis videoene dine er produktvurderinger, bør du ta med så mye som mulig av følgende informasjon: UPC-kode, EAN-nummer, ISBN-nummer, delenummer, modellnummer og merke. Eksempel: Hvis produktet er ReadyNAS Duo, legger du til følgende informasjon: «UPC: 0606449056822, delenummer: RND2150-100NAS, merke: NetGear» som etiketter.

Skap interaksjon med publikum

• Ikke vær beskjeden: Henvend deg direkte til YouTube-fellesskapet, og be dem om å abonnere.
  • Bruk videobeskrivelser og bannere til å oppfordre brukerne til å like og abonnere.
  • Slå på kommentarer på videosidene (du kan når som helst slette kommentarer eller blokkere brukere).
  • Bruk spillelister til å gruppere innholdet ditt etter tema, slik at det blir enklere for brukerne å finne videoer på kanalen din.
  • Kommuniser med seerne gjennom kommentarer, abonnementer og personlige hilsener. Du kan også stille spørsmål eller be om forslag.
  • Oppfordre til konkurranser. Bruk iøynefallende titler.

Bruk Google Ads for video

• Med sponsede YouTube-videoer kan alle som laster opp videoer, fremheve videoinnholdet sitt på YouTube ved å fokusere på brukere som er interessert i å se dette innholdet.
  • Du finner mer informasjon om sponsede YouTube-videoer i Annonser-delen av brukerstøtten.