Videoiden mainostaminen

Mainosta videoitasi eri medioissa

• Mainosta videoitasi ja kanavaasi radiossa, televisiossa, nettisivuilla, foorumeilla, uutiskirjeissä sekä muilla somealustoilla. Linkitä YouTube-kanavasi mahdollisimman moneen paikkaan: verkkosivuihin, blogeihin ja lehtiin.
  • Luo YouTube-rajapintojen avulla sivustollesi YouTube-merkkejä, jotka kertovat YouTube-toiminnastasi ja linkittyvät YouTube-kanavaasi.
  • Salli upottaminen, jotta muutkin käyttäjät voivat jakaa sisältöäsi. Käytä videon omaa upotusosoitetta videoiden upottamiseen sivustoosi. Lähetä linkit blogeihin, jotka saattavat haluta näyttää sisältöäsi.
  • Jos videosi ovat tuotearvosteluja, lisää mahdollisimman monta seuraavista tiedoista videon tageiksi: UPC-koodi, EAN, ISBN-numero, MPN-koodi, mallinumero ja brändi. Esimerkki: Jos arvioit ReadyNAS Duon, lisää tagiksi "UPC: 0606449056822, MPN: RND2150-100NAS, brändi: NetGear".

Aktivoi yleisöäsi

• Älä kainostele: Puhu suoraan YouTube-yhteisölle ja kehota heitä tilaamaan kanavasi.
  • Lisää videoiden kuvauksiin ja bannereihin kehotuksia, joilla kannustat yleisöä tykkäämään videoista ja tilaamaan kanavasi.
  • Laita Kommentit päälle videosivuilla (kommentteja voi aina poistaa ja käyttäjiä estää).
  • Ryhmittele sisältöä teemoittain hyödyntämällä soittolistoja. Näin katsojien on helpompi löytää videoita kanavaltasi.
  • Aktivoi yleisöä mainintojen, kommenttien ja tilausten avulla sekä esittämällä kysymyksiä ja pyytämällä ideoita.
  • Järjestä kilpailuja. Käytä huomion kiinnittäviä otsikoita.

Käytä Google Ads videoille ‑palvelua