Promover dine videoer

Krydspromover dine videoer

• Offentliggør dine videoer og din kanal på radio, tv, websites, fora, sociale netværksplatforme og i nyhedsbreve. Del linket til din YouTube-kanal så mange steder, du kan: Websites, blogs og magasiner.
  • Brug YouTubes API'er til at oprette YouTube-badges på dit website, der viser, at du er på YouTube, og linker til din kanal.
  • Tillad integrerede elementer, så andre kan distribuere for dig. Brug den integrerede webadresse, der følger med hver video, til at indlejre dine videoer på dit website. Send dine links til blogs, som kunne være interesserede i at vise dit indhold.
  • Hvis dine videoer indeholder produktanmeldelser, skal du angive flest mulige af følgende oplysninger som videotags: UPC, EAN, ISBN, MPN (producentens varenummer), modelnummer og brand. Eksempel: For ReadyNAS Duo tilføjes "UPC: 0606449056822, MPN: RND2150-100NAS, Brand: NetGear" som tags.

Interager med dit publikum

• Vær ikke genert: Tal direkte til YouTube-fællesskabet, og bed dem om at abonnere.
  • Brug videobeskrivelser og bannere til at opfordre brugere til at give likes og abonnere.
  • Aktivér kommentarer på videosider (du kan altid slette kommentarer eller blokere brugere).
  • Brug Playlister til at gruppere dit indhold efter tema – det gør det lettere for brugerne at finde videoer på din kanal.
  • Interager med dit publikum gennem anerkendelser, kommentarer og abonnementer og ved at stille spørgsmål eller bede dem om at indsende idéer.
  • Tilskynd til konkurrencer. Brug iøjnefaldende titler.

Brug Google Ads til video

• YouTube-promoverede videoer giver alle videouploadere mulighed for at vise deres videoindhold på YouTube ved at fokusere på brugere, der er interesserede i at se deres indhold.
  • Du kan få flere oplysninger om YouTube-promoverede videoer i annoncesektionen i Hjælp.