Promocionar els teus vídeos

Fer una promoció creuada dels vídeos

• Fes publicitat dels teus vídeos i del teu canal a la ràdio, a la televisió, en llocs web, fòrums, butlletins d'informació o xarxes socials. Enllaça el teu canal de YouTube allà on puguis: llocs web, blogs, revistes, etc.
  • Amb les API de YouTube, pots crear insígnies per mostrar la teva presència a YouTube i enllaçar-les al teu canal.
  • Permet la inserció d'elements perquè altres usuaris puguin distribuir els teus continguts per tu. Aprofita els URL d'inserció que inclouen els vídeos per inserir-los al teu lloc web i envia els enllaços als blogs que puguin tenir interès a mostrar el teu contingut.
  • Si els teus vídeos són ressenyes de productes, inclou tota la informació possible com a etiquetes de vídeo: UPC, EAN, ISBN, MPN, número de model i marca. Exemple: en el cas del dispositiu ReadyNAS Duo, afegeix "UPC: 0606449056822, MPN: RND2150-100NAS, Marca: NetGear" com a etiquetes.

Interaccionar amb el teu públic

• No et tallis: parla directament amb la comunitat de YouTube i demana'ls que se subscriguin al canal.
  • Utilitza les descripcions dels vídeos i els bàners per animar els usuaris a subscriure's al canal o fer clic a M'agrada al teu contingut.
  • Activa els comentaris a les pàgines de vídeo; sempre ets a temps de suprimir-los o bloquejar usuaris.
  • Utilitza les llistes de reproducció per agrupar contingut segons el tema i així facilitar als usuaris les cerques de vídeos al teu canal.
  • Interacciona amb el públic mitjançant els reconeixements, els comentaris i les subscripcions, i fes-los preguntes o demana'ls idees.
  • Anima't a organitzar concursos i promociona'ls amb títols que cridin l'atenció.

Utilitzar Google Ads als vídeos