Miniaturebilleder til Test og sammenlign

Du kan sammenligne effektiviteten af op til tre miniaturebilleder for at få indsigt, der kan hjælpe dig med din indholdsstrategi. Miniaturebilleder skal følge vores retningslinjer for fællesskabet, ellers bliver din adgang til funktionen muligvis fjernet.

NEW: Test & Compare Thumbnails

Kvalifikationskrav

• Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for et begrænset antal youtubere og gøres tilgængelig for alle youtubere i løbet af de kommende måneder. Få flere oplysninger om eksperimenter med og udrulninger af YouTube-funktioner.
  • Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på computere via YouTube Studio.
  • Du skal aktivere avancerede funktioner for at være kvalificeret. Få flere oplysninger om de forskellige YouTube-værktøjer og -funktioner og om, hvordan du får adgang til avancerede funktioner.
  • Du kan teste miniaturebilleder på offentlige videoer i langt format, tidligere livestreams, der er gemt som videoer, eller podcastafsnit.
  • Du kan ikke teste miniaturebilleder på videoer, der er angivet som lavet til børn, uegnede for børn, eller som er private. Se, hvordan du ændrer dine videoindstillinger

Test og sammenlign dine miniaturebilleder

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg den video, du vil teste.
    • Test en ny video: Øverst til højre skal du vælge OPRET og så Upload videoer. Upload derefter videoen.
    • Test en eksisterende video: Vælg Indhold i menuen til venstre. Klik på den video, du vil redigere.
  3. Klik på Test og sammenlign under "Miniaturebillede".
  4. Upload op til 3 miniaturebilleder, der skal testes.
  5. Klik på UDFØR. Testen starter, når du udgiver din video.

Bemærk! Du kan til enhver tid stoppe testen og manuelt vælge et af miniaturebillederne ved at bruge "Stop og vælg".

Testresultater

Det kan tage et par dage eller op til 2 uger, før vinderresultaterne er klar. Når resultaterne er klar, vil de være tilgængelige i YouTube Studio. Du kan derefter vælge at bruge det miniaturebillede, der vinder, eller køre en ny test.

Følgende faktorer påvirker den tid, der går, før du modtager resultaterne:

• Forskelligartede miniaturebilleder: Jo mere forskellige de er, desto større er sandsynligheden for, at din test gennemføres hurtigere.
  • Eksponeringer: Jo flere miniaturebilledeksponeringer din video får, desto større er sandsynligheden for, at din test gennemføres hurtigere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer det?

Når eksperimentet er afsluttet, vil dit miniaturebillede have et af følgende resultater baseret på andel af visningstid:

• Vinder: Dette miniaturebillede klarede sig klart bedre end de andre miniaturebilleder baseret på andelen af visningstid, og vi er sikre på, at disse resultater er statistisk signifikante baseret på data fra seerne.
  • Foretrukket: Dette miniaturebillede klarede sig sandsynligvis bedre end andre miniaturebilleder baseret på andelen af visningstid. Den effektivitetsforbedring, der vises for det foretrukne miniaturebillede, var ikke nok til, at vi med sikkerhed kunne kåre det som vinder. Det foretrukne miniaturebillede kan være mere interessant for seerne, men dette kan ikke afgøres med stor sikkerhed.
  • Ingen: Alle miniaturebillederne klarede sig lige godt. Der var med andre ord ingen tydelig statistisk forskel i engagement. I dette tilfælde vil det første miniaturebillede, du uploader, blive standardminiaturebilledet for din video. Du kan altid manuelt skifte til dit foretrukne miniaturebillede.

Kontrolgruppe

Vi bruger muligvis en lille procentdel af trafikken som en kontrolgruppe bestående af seere, der er udelukket fra eksperimentet. Kontrolgruppen kan kun se standardminiaturebilledet. Videoeffektiviteten fra kontrolgruppen indgår ikke i eksperimentberegningerne.

Hvorfor opnår jeg ikke testresultatet "Vinder"?
Det er helt normalt, at man ikke får vist testresultatet "Vinder". Når du kører et eksperiment, er det almindeligt at modtage andre testresultater, som f.eks. "Foretrukket" eller "Ingen". Brug fanen Rækkevidde i YouTube Analytics til at gennemgå din testrapport.
Der kan være flere årsager til, at der ikke kåres en klar vinder for din video:
  • Minimal forskel på miniaturebillederne: Forskellen på de miniaturebilleder, der er valgt til eksperimentet, har muligvis ikke en målbar indvirkning på videoeffektiviteten.
  • Der er ikke opnået nok eksponeringer: Dine videoer genererer muligvis ikke et tilstrækkeligt antal eksponeringer. Hvis din video får et højere antal visninger, er der større sandsynlighed for, at der bliver kåret en vinder.

Hvorfor bruges andel af visningstid til at afgøre, hvilket miniaturebillede der vinder?

Gode miniaturebilleder har et vigtigt formål ud over at få seerne til at klikke. De hjælper seere med at forstå, hvad videoen handler om, så de ikke spilder tiden på at klikke på de forkerte videoer.

Hvorfor er der modstridende testresultater for miniaturebilleder?

I visse tilfælde kan flere tests af miniaturebilleder give forskellige resultater:

• Forskellige resultater for samme video: Testresultaterne for miniaturebillederne til en given video kan variere på grund af den statistiske varians, der gælder for alle eksperimenter i den virkelige verden, på samme måde som når man slår plat eller krone, der hver gang resulterer i forskellige resultater på grund af tilfældigheder. Testresultaterne kan også variere på grund af naturlige ændringer i en videos målgruppesammensætning over tid. Der er f.eks. større sandsynlighed for, at tidlige eksponeringer kommer fra seere, der allerede kender din kanal, mens senere eksponeringer højst sandsynligt omfatter seere, som endnu ikke har set din kanal.
  • YouTubes testresultater for miniaturebilleder sammenlignet med testresultater fra tredjeparter: Når du bruger værktøjer, der ikke er indbyggede i YouTube, kan du få modstridende testresultater for miniaturebilleder. YouTubes eksperimenter med miniaturebilleder er sande, samtidige A/B/C-tests af miniaturebilleder. Det betyder, at alle varianter af miniaturebilleder vises til seerne på samme tid. Mange tredjepartsværktøjer kører miniaturebilledtests sekventielt og kan derfor generere forskellige resultater. Disse værktøjer optimerer ofte udelukkende i forhold til klikrate, hvilket kan medføre, at et andet miniaturebillede vinder, end det er tilfældet ved måling af andel af visningstid. Dette kan skyldes, at videoer med højt samlet engagement (høj klikrate, andel af visningstid og andre faktorer) vises oftere. Vi mener, at youtubernes vækst bedst understøttes ved at evaluere vinderen af miniaturebillederne efter andel af visningstid.

Hvordan kan jeg give feedback?

Dataene fra Test og sammenlign bruges til at evaluere dit miniaturebilledes effektivitet. Vores team fokuserer på at forbedre vores systemer for at gøre dem nøjagtige og nyttige for vores youtubere. Du kan give feedback om din oplevelse af funktionen i testrapporten.