Linkkien jakaminen yleisöille

Sisällöntuottajat voivat jakaa linkkejä yleisölleen YouTubessa, mutta vain tietynlaiset linkit ovat klikattavia. Seuraavasta taulukosta näet, millaisia linkkejä katsojat voivat klikata. Sivun lopussa on linkkejä muihin hyödyllisiin ohjeartikkeleihin.

Huom. Roskasisällön ja huijausten vähentämiseksi YouTube Shorts ‐videoiden kommentteihin ja kuvauksiin lisättyjä URL-osoitteita ei voi klikata.

Klikattavien linkkien yleiskatsaus

Linkin tyyppi/sijainti Klikattavissa Ei klikattavissa
Kanavaprofiilin linkit
URL-osoitteet, jotka on lisätty pitkien videoiden kommentteihin ja kuvauksiin*
URL-osoitteet, jotka on lisätty Shorts-videoiden kommentteihin ja kuvauksiin
Shorts-videoiden linkit aiheeseen liittyviin videoihin
YouTuben livechatiin ja kanavan kuvauksiin lisätyt URL-osoitteet (vaakasuuntaiset livestriimit)
YouTuben livechatiin ja kanavan kuvauksiin lisätyt URL-osoitteet mobiilisovelluksessa (pystysuuntainen livefiidi)
Maininnat ja hashtagit Shorts-videoiden kommenteissa ja kuvauksissa
YouTube Shopping ‐kumppaniohjelman linkit
Shorts-videoiden Green Screen- ja remiksauslinkit
Yhteisöpostaukset*
Päätösruudut
* Klikattavien ulkoisten linkkien lisääminen edellyttää, että kanavalla on pääsy lisäominaisuuksiin

Kanavaprofiilin linkit

Voit lisätä kanavaprofiiliisi jopa 14 linkkiä, jotka näkyvät sitten kanavasivullasi. Tältä sivulta näet, mitkä kanavaprofiilin linkit näkyvät kanavaprofiilissasi ja miten voit päivittää ne.

Huom. YouTubessa ei sallita ulkoisia linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjiä sivustoille, joiden sisältö rikkoo ulkoisia linkkejä koskevaa käytäntöämme