Deling af links med dine målgrupper

Youtubere kan dele links med deres målgrupper på YouTube, men det er kun bestemte typer links, der kan klikkes på. På denne side kan du se, hvilke typer links der er klikbare, og finde andre nyttige ressourcer.

Bemærk! For at reducere spam og svindelforsøg er det ikke muligt at klikke på webadresser i kommentarer til og beskrivelser af Shorts-videoer.

Oversigt over klikbare links

Linktype/-lokation Klikbar Ikke klikbar
Links til kanalprofiler
Webadresser, som er placeret i kommentarer og beskrivelser for videoer i langt format*
Webadresser, der er placeret i Shorts-kommentarer og Shorts-beskrivelser
Links til relaterede videoer i Shorts-videoer
Webadresser, der er placeret i livechat og kanalbeskrivelser på YouTube (vandrette livestreams)
Webadresser, der er placeret i livechat og kanalbeskrivelser på YouTube via mobilappen (lodret livefeed)
Omtaler og hashtags i Shorts-kommentarer og Shorts-beskrivelser
Links til YouTube Shopping-affiliateprogrammet
Tilknytningslinks for greenscreen og remix i Shorts-videoer
Fællesskabsopslag*
Slutskærme
* Hvis du vil tilføje klikbare eksterne links, skal du aktivere din kanals adgang til avancerede funktioner

Links til kanalprofiler

Brug links til kanalprofiler for at vise op til 14 links på din kanalside. Hvis du vil vide, hvilke kanalprofillinks der vises på din kanalprofil, og hvordan du opdaterer dem, kan du besøge denne side.

Bemærk! Eksterne links, der sender brugere til websites, hvis indhold overtræder vores politik vedrørende eksterne links, er ikke tilladt på YouTube.

Ressourcer