Compartir enllaços amb el públic

Els creadors poden compartir enllaços amb el públic a YouTube, però només es pot fer clic a determinats tipus d'enllaços. Utilitza aquesta pàgina per entendre quins tipus d'enllaços són clicables i trobar altres recursos útils.

Nota: per reduir el contingut brossa i els intents d'estafa, no es pot fer clic als URL que es mostren als comentaris i a les descripcions de YouTube Shorts.

Informació general sobre els enllaços clicables

Tipus d'enllaç o ubicació Clicable No clicable
Enllaços del perfil del canal
URL que es mostren als comentaris i a les descripcions dels vídeos llargs*
URL que es mostren als comentaris i a les descripcions dels curts
Enllaç de vídeos relacionats a Shorts
URL que es mostren al xat en directe de YouTube i a les descripcions dels canals (transmissions en directe horitzontals)
URL que es mostren al xat en directe de YouTube i a les descripcions dels canals quan es mira contingut a l'aplicació mòbil (feed en directe vertical)
Mencions i etiquetes als comentaris i a les descripcions dels curts
Enllaços del programa d'afiliats de Compres a YouTube
Enllaços de la pantalla verda de Shorts i d'atribució de remixos
Publicacions de la pestanya Comunitat*
Pantalles finals
* Per afegir enllaços externs clicables, has d'activar l'accés del teu canal a les funcions avançades.

Enllaços del perfil del canal

Utilitza els enllaços del perfil del canal per mostrar fins a 14 enllaços a la pàgina del teu canal. Per entendre quins enllaços del perfil del canal es mostraran al teu perfil i seguir els passos per actualitzar-los, visita aquesta pàgina.

Nota: a YouTube no es permeten els enllaços externs que envien els usuaris a llocs web amb contingut que infringeix la nostra política sobre enllaços externs.

Recursos