Mainoskäytännön esittely

Tässä artikkelissa kerrotaan käytännöistä, joita kaikkien mainostajien täytyy seurata, sekä siitä, miten tarkastamme mainokset.

Käytäntömme

Jos haluat näyttää mainoksia YouTubessa, sinun on noudatettava seuraavia käytäntöjä:

Käytäntöjä koskevat ohjeet

Alla on yksityiskohtaisia tietoja käytäntöjä koskevista ohjeistamme:

Käytäntöjen soveltamisala

Käytäntömme koskevat koko sisältöäsi, kuten

• mainoksissa oleva teksti
  • mainosten luovat elementit
  • sivustosi, kanavasi tai videosi sisältö.

Kun mainoksesi on luotu, se tarkastetaan automaattisesti. Katso lisätietoja mainosten tarkastusprosessistamme alta.

Mainosten tarkastaminen

Kun luot mainoksen tai laajennuksen tai muokkaat jompaakumpaa, tarkastusprosessi käynnistyy automaattisesti.

Mainosten tarkastamisen tiedot

Tarkastettavat asiat

• otsikko
  • kuvaus
  • avainsanat
  • kohde
  • kuvat
  • video.

Mitä tarkastajat arvioivat?

Koska video on niin ainutlaatuinen sisältömuoto, arvioimme mainoksesta seuraavia asioita:

• videon keskeinen aihe
  • kameran kuvakulma ja lyhyesti näkyvät kohtaukset
  • käyttäjillemme näkyvien kuvien selkeys.

Mitä voit tehdä?

Kontekstin lisääminen auttaa meitä tekemään oikean päätöksen. Järjestelmämme eivät ole aina oikeassa. Jos järjestelmämme merkitsevät mainoksesi hylätyksi, voit yrittää hyväksyttää sen näiden ohjeiden avulla. Tarkastajamme arvioivat sisällön ja kontekstin ja tekevät niiden pohjalta lopullisen päätöksen.

Katso lisätietoja mainosten hyväksyntäprosessista.

Tietoja käytännöistä

YouTube on sitoutunut tarjoamaan mainostuspalvelun, jonka oikeudenmukaisista ja yhtenäisistä käytännöistä hyötyvät niin käyttäjät, mainostajat kuin kumppanit. Saavutamme tämän tavoitteen pitämällä yllä korkeita standardeja sivustoomme hyväksyttäville mainoksille. Hyväksyttävät mainokset ovat myös teknisten, yhteisöllisten ja mainostamiseen liittyvien ohjeidemme ja käytäntöjemme mukaisia.

Mainoskäytäntöjen tiedot
Pidätämme oikeuden muuttaa mainoskäytäntöjämme milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Suosittelemme mainostajia tutustumaan säännöllisesti uusimpiin muutoksiin. Partner Sold ‑myyntiohjelma osallistuvien kumppanien on noudatettava mainoskäytäntöjämme ja laskutusehtojamme. Teknisten tai käytännöissämme asetettujen rajoitusten vuoksi mainostarjonta voi joissakin tapauksissa rajoittua vain YouTuben myymiin tai tarjoamiin mainoksiin.
Näitä käytäntöjä voidaan soveltaa mainoksen tekstin tai muiden mainoselementtien mukaan. Näitä käytäntöjä voidaan soveltaa myös sivustosi, kanavasi tai videosi sisällön mukaan. Käytäntöjen soveltaminen on aina harkinnanvaraista, ja pidätämme oikeuden hylätä tai hyväksyä mainokset. Voimme myös jäädyttää tai poistaa käytöstä mainoskampanjan, joka rikkoo näitä käytäntöjä. Pidätämme myös oikeuden poistaa sivustolta mainoksen, joka on mielestämme päällekäyvä tai sopimaton. Huom. Sinun vastuullasi on varmistaa, että mainoksesi noudattavat sääntöjä ja käytäntöjä. Hyvityksiä ei myönnetä kampanjoista, joissa asiaan liittyviä mainoksia tai videoita on poistettu käytöstä, jäädytetty tai ikärajoitettu käytäntörikkomusten vuoksi.
YouTuben mainos-- ja sisältökäytännöt täydentävät käyttöehtojamme. Näitä käytäntöjä sovelletaan myös DoubleClick-tuotteisiin ja ‑palveluihin, kuten etusivu- ja Display-mainoksiin, omiin aktivointiohjelmiin ja mobiilimainoksiin.
Käyttämällä YouTubea tai sen mainostusohjelmia vakuutat, että sivustosi, videosi tai mainoksesi noudattavat kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä. Näihin lakeihin ja säädöksiin sisältyvät kaikki asiaankuuluvat itsesääntelyyn liittyvät ja toimialakohtaiset ohjeet.